Beskrivning

Hej! Här har jag Träningsskor från Asics Gel-Kayano 25 1011A019 Vit Löparskor.(se alla bilder)
Storleken är 46 och innermått 29. Nypris strax över 2.199.00 kr.

Detaljer
Asics GEL-Kayano för män är Skandinaviens mest sålda pronationsko och det med en god anledning. GEL-Kayano 25 är den senaste versionen av Asics toppmodell för den mild-måttliga pronationslöparen som söker maximal komfort och stötdämpning. Asics GEL-Kayano 25 för män är den 25:e upplagan av den populära löparskon och har uppdaterats hela vägen så att den nu erbjuder ännu bättre avfjädring, komfort, ventilation och passform.

Asics GEL-Kayano 25 har uppdaterats i mellansulen där en ny teknologi har hittat sig till GEL-Kayano 25 så skon erbjuder nu en ännu mer effektiv avsättning. Överdelen är utformad i ett helt nytt 3-lags Jacquard Stretch mesh material med de två yttre skikten som garanterar maximal ventilation och med ett tunt vävt mesh med små trådar som skiljer de två skikten. Det innersta lagret ger GEL-Kayano 25 en perfekt passform på foten så att den sitter tätt och bekvämt mot foten. Den nya mesh-överdelen går individuellt och anpassar sig till fotens utformning och är en stor nyhet i GEL-Kayano 25.

MELLANSULA I ASICS GEL-KAYANO 25
Asics GEL-Kayano 25 har fortfarande de välkända Gel-zonerna i både häl och förfot vilket ger den en otroligt mjuk och bekväm känsla under stegavvecklingen. Mellansulan består av två skummaterial som heter FlyteFoam och FlyteFoam Propal som ger GEL-Kayano 25 en ännu mer responsiv och effektiv avsättning och lägger till en bättre studsning (returenergi) till nästa steg.
FlyteFoam Propal är den stora nyheten i Asics GEL-Kayano 25 och är ett skummaterial som ger skon ett extra studs i varje steg så att du får känslan av en snabb och effektiv avsättning.
FlyteFoam är också ett relativt nytt skummaterial som har den unika funktionen att mellansulan inte kollapsar och får en längre hållbar användning. Skummet FlyteFoam säkerställer att mellansulan alltid håller sin form så att du alltid har en "ny" sko att springa in.

Tack för titten.
Titta även på våra övriga auktioner.
Lycka till på budgivningen!

Titta gärna på mina övriga auktioner!!
-------------------------------------------------------
( Betalning sker senast tre dagar efter avslutad auktion) Alla bud är bindande - om du inte kan betala så lägg inte BJUD!! Vi sam fraktar om ni vinner 2 eller fler varor då frakten blir även billigare för dig.

Objektnr 634315571

Visningar 52

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 28 maj 10:44

Löparskor Asics Gel-Kayano 25 1011A019 Vit i storlek 46.i fint skick

Såld för

600 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu

Stina_75_Valdemarsvik

märsta, Sverige

5.0

Stina_75_Valdemarsvik

Verifierad

Toppsäljare

6 108 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket