Beskrivning

Nya Hoka M Carbon X 3 stl 43 1/3
Nypris 2499:-

Mellansula och kolfiberplatta: Carbon X3 är utrustad med en revolutionerande PROFLY X-mellansula som kombinerar responsiv dämpning med en kolfiberplatta. Denna unika kombination ger enastående energiåtergivning och en smidig framdrivning vid varje steg. Kolfiberplattan ökar effektiviteten i din löpning genom att minska energiförlusten och ge extra studs i steget, vilket gör det lättare att uppnå snabba och långvariga löptider.

Ovandel och passform: Carbon X3 har en lätt och ventilerande ovandel som ger en omslutande passform. Den förstärkta hälkragen ger extra stabilitet och stöd för att minska rörelsen i skon. Med sin bekväma och säkra passform ger Carbon X3 dig självsäkerheten att ge allt under dina tuffaste löpturer.

Yttersula och grepp: Den slitstarka gummiyttersulan på Carbon X3 ger pålitligt grepp på olika underlag. Dess mönster är utformat för att ge optimalt fäste, särskilt i kurvor och vid snabba accelerationer. Med den överlägsna greppet kan du fokusera på att springa utan att oroa dig för halkningar eller förlust av kontroll.

Mer info: https://cykellangd.se/produkt/hoka-m-carbon-x-3/

Objektnr 634753645

Visningar 176

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 8 jun 16:45

Nya Hoka M Carbon X 3 stl 43 1/3

Utropspris

|0 Bud

1 590 kr

Auktionen avslutades utan bud

jojessie

Ljusdal, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

614 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer för dig