Beskrivning

Denna klänning är ett mästerverk! Stor storlek, kanske 42-44-46, men med sju möjliga sömmar, plus snörning i ryggen kan du korrigera storleken om du är sykunnig! Lite sömsmån finns om du behöver lägga ut den, plus naturligtvis möjligheten att sy in. Om du inte behöver den enormt tilltagna längden kan du ju också använda lite av fållen för att lägga ut på bredden.

Tungt kraftigt vackert linnetyg i vinrött. Måtten är svåra att ta, men ungefär byst: 2x48 cm, midja 2x44, längd 162 cm! Trots att det är ett kraftigt linnetyg finns det en viss töjmån upptäcker jag när jag mäter! Klänningen väger cirka 1,6 kg!

Jag lägger endera dan även ut sammetstyg i bomull, i en färg som jag tycker stämmer fint med klänningen. Jag kan skicka fler foton till dig om du behöver, men det är svårt att fota hela klänningen samtidigt.

Obs! Jag pendlar oregelbundet mellan Gbg och norra Dalsland. Ibland befinner sig den vara jag auktionerar ut och jag själv på olika orter. Då kan det ta lite mer tid innan jag kan skicka. Ifrån Gbg kan jag ofta skicka med flera fraktföretag. Ofta kan jag vänta med betalning någon vecka, och i gengäld hoppas jag på tålamod om jag inte skickar direkt. Hör av dig med frågor och om du vill ha extra foton!

Objektnr 631529529

Visningar 395

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 28 maj 18:04

Lavj medeltid, medeltidsklänning, lin, linne, vacker modell, professionellt sydd

Pris

1 800 kr

Slutar om

glädjefnatt

Göteborg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 617 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?