Beskrivning

Garmin nuvi 2595LM GPS i mycket fint skick! Fria uppdateringar Europa 2025.

Garmins mest sålda GPS! Mycket lite använd, skick se bilder! Säljes komplett med Europakartor (hela Europa )2025, bilhållare med sugpropp för vindrutan och billaddare.

Låt nüvi 2595LM visa vägen med en ljusstark pekskärm på 12,7 cm (5”) och kraftfulla navigeringsfunktioner.
Tack vare den innovativa taligenkänningen kan du styra nüvi 2595LM med rösten – och därmed hålla båda händerna på ratten. Väck nüvi med ett röstkommando som du själv väljer och börja sedan läsa upp de menyalternativ som visas tydligt på skärmen. Du kan alltid styra din nüvi med hjälp av det intuitiva pekskärmsgränssnittet.
Med Garmin Guidance 2.0 kan du enkelt slå upp adresser och tjänster och få röstanvisningar sväng för sväng med upplästa gatunamn till destinationen. Du får den förladdad med kartor för Europa. Den är även förladdad med miljontals sevärdheter och möjligheten att lägga till egna platser.

Tag den med i fickan
nüvi 2595LM har en tunn och elegant design, som passar fint i fickan eller väskan. Det inbyggda batteriet gör det enkelt att använda navigatorn även till fots. Fungerar bra med powerbank om man behöver extra lång batteritid!

Lane Assist. Känn till filen innan det är för sent
Nu behöver du inte längre gissa vilken fil du bör ligga i inför en kommande sväng. PhotoReal™-visning av korsningar är tillgänglig för utvalda stadsregioner och gör det enklare att hitta bland korsningar och avfarter. När du närmar dig en avfart eller korsning går skärmen på nüvi 2595LM över till delat läge. Korsningar som förekommer längs rutten och vägskyltar samt pilar som visar vilken fil du ska köra i visas på skärmen.
Punkt-till-punkt-navigering är bara början. nüvi 2595ML är försedd med en microSD™-kortplats så att du kan spara och använda detaljerade cityXplorer™-kartor samt hämta röster och fordon kostnadsfritt från Garmin Garage. Tack vare Bluetooth®-anslutningen kan du prata i telefon och skicka sms med handsfree, samtidigt som du med skärmens dubbelriktade funktion kan ha nüvi i både stående och liggande läge när du går eller kör.
Med nödlokaliseraren ”Var är jag?” får du alltid de exakta koordinaterna för latitud och longitud, närmaste adress, vägkorsning, sjukhus, polisstation och mycket mer. Med förbättrade avfartstjänster får du även information om vilken typ av service som närmar sig i anknytning till motorvägen.

Komplett med billaddare och fäste för bilrutan.

Se gärna mina övriga auktioner! :-)

Hämtas i Stockholm e. skickas spårbart.

Objektnr 633625033

Visningar 247

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 1 jun 18:32

Garmin nuvi 2595LM GPS i mycket fint skick! Fria uppdateringar Europakarta 2025.

Slutpris

|

405 kr

Auktionen är avslutad

bodan2 vann auktionen

rowen

Lidingö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 727 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också