Beskrivning

Tillagt i objektsbeskrivningen 25 jun 07:21

Jag var lite otydlig i texten angående adaptern. Canon EF-EOS R Mount adapter gör att man kan använda Canon EF och EF-S-objektiv på Canons nya R-fattning. Vilket öppnar upp för att använda mängder av prisvärda objektiv till EOS RP och övriga EOS R-kameror, dessutom med full funktion.

Tillagt i objektsbeskrivningen 24 jun 13:59

KameraREM skulle det stå. Inte kamerateam… Något team tillhandahålles tyvärr inte ??

Tillagt i objektsbeskrivningen 24 jun 13:58

Originalkartonger till allt, originalbatteri, original kamerateam och originalladdare till kameran medföljer!

Passa på att buda in detta superpaket!

Jag hann knappt äga denna kamera. Jag köpte den av en fotograf på SVT för en vecka sedan, som i sin tur knappt hade använt den. Kameran är i nyskick! Han uppskattade att 2000-3000 bilder hade tagits med kameran. Alltså ingenting (man kan inte enkelt och gratis kolla bilder tagna på EOS RP, men kameran är i nyskick). Anledningen att jag redan säljer den är för att jag skulle ha den som andra-kamera (äger en till EOS RP), men kom fram till att det inte behövdes. Kameran är perfekt för både nybörjare, semi-proffs och proffs. En mer prisvärd och bättre byggd fullformatskamera får man nog leta länge efter! Nypris just nu är 10990:- på Cyberphoto.se.

Medföljer gör följande:

-- Ett RF 28mm f2.8 STM fullformatsobjektiv (nypris 4380:- just nu). Objektivet är knappt använt! Det var HELT oanvänt när jag köpte det av ovan nämnda fotograf, själv har jag tagit runt 20 bilder med det.. Det överlappar med ett annat objektiv jag redan har, därav säljer jag det. Men det satt långt inne. För detta är en pärla! Litet, lätt, skarpt och ljusstarkt! Ingår gör även ett motljusskydd från JJC (sitter på på bild ovan).

-- Canon EF 50mm f1.8 STM fullformatsobjektiv i fantastiskt fint skick. Passar perfekt med den medföljande adaptern.

-- Canon EG-E1 extension grip. Detta är det officiella greppet till EOS RP och EOS R8. Förmodligen det bästa greppet jag ägt (har ägt många till många märken..). Kvaliten är otroligt bra, och det finns en lucka undertill som enkelt ger åtkomst till minneskort och batteri. Köptes nytt av mig för en vecka sedan för c:a 890:-

-- Canon EF-EOS R Mount adapter. Den officiella adaptern! Tätad med gummiring och såklart har den otroligt bra kvalitet i konstruktionen! Köptes för ett par veckor sedan av mig för c:a 1300:-! Den är i nyskick.

Passa på att buda in detta fantastiska paket! Allt är i fantastiskt fint skick och kommer att paketeras väl av mig vid frakt. Nypris på detta paket (i nyskick) i detta nu är runt 19.000:- eller mer.

Titta gärna in mina övriga auktioner, och mina omdömen!
Vid funderingar, tveka inte att fråga!
Lycka till!

PS. Snälla buda endast om ni är beredda att avsluta/betala en eventuellt vunnen auktion, tack!

PS2. Kvitton för kamera och objektiven finns ej.

Kvitto/beställningsbekräftelse för grepp och adapter kan ordnas (de är som sagt nyköpta).

Objektnr 636 832 027

Visningar 434

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Lör 29 jun 13:48

Canon EOS RP - RF 28/2.8 STM - EF 50/1.8 STM - EF-EOS R-adapter- Grepp - NYSKICK

Ledande bud

|

6 000 kr

Slutar om

Reservationspris ej uppnått

Briarback

Sörberge, Sverige

5.0

Briarback

Verifierad

Toppsäljare

379 omdömen

Läs omdömen