Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

LED euromyntsräknare, LED-skärm, stor kapacitet, snabb räkning.

Denna pengaräkningsmaskin är en professionell elektronisk mynträkningsmaskin som kan användas i all kommersiell handel och försäljning. Den sorterar alla myntenheter i en valuta (euro) i olika rutor och visar totala och individuella summor för varje myntenhet.

-Exakt myntklassificering

-Hög kapacitet

- Enkel operation

-Humaniserad design

Huvuddrag:

- Mer exakt sortering,
Mynträknaren kan räkna upp till 270 mynt/minut. Dessutom har våra produkter självkontrollfunktion, och du kan snabbt reparera enligt den detaljerade manualen.

- Euro myntsorteringsmaskin,
Den är kompatibel med en mängd olika euromynt, inklusive 1 eurocent, 2 eurocent, 5 eurocent, 10 eurocent, 20 eurocent, 50 eurocent, 1 euro och 2 euro. Därför är det det perfekta valet för alla mynträknings- och sorteringstillfällen.

-Hög kapacitet,
Maskinen har en kapacitet på 500 mynt och varje låda rymmer 50-300 mynt. Du kan använda den för att räkna eller samla dina mynt.

- Snabb operation,
Den är designad med en enkel kontrollpanel för installation. SET-knappen används för att välja den mynttyp du vill förinställa. + eller - knapp för justeringar. START&STOPP-knappen ska starta eller stoppa efter att ha tryckt på rapportknappen, maskinen kommer att visa det individuella numret för varje mynt.

-Kompakt myntsorteringsmaskin,
Denna elektroniska mynträknare inkluderar ett LED-nummer för att visa det totala värdet och antalet mynt, en enkel knappsats för att styra maskinen, flera myntlådor för att samla mynt. Det är definitivt en bra hjälp för att hålla dig lugn från tråkig räkning.

- Många fält,
Maskinen fungerar med alla euromynt. Därför är det en utmärkt lösning för mynträkning i banker, sjukhus, tunnelbanor, bussar och stormarknader.

Produktspecifikationer:

Behållarens kapacitet: 500 mynt

Varje myntlåda: 50-300 mynt vardera

Räknehastighet: 270 stycken/minut

Strömförbrukning: mindre än 20W

Strömförsörjning: 220V, 50Hz

Räknevisning: 4-siffrig LED

Visning av förinställt batchnummer: 3-siffrig LED

Färg: Svart

Vikt: 8,6 lbs/3,9 kg

Mått (L x B x H): 11,8 tum x 15,35 tum x 10,24 tum/30 x 39 x 26 cm

Paket innehåll:

1 X mynträknare

1 x engelsk manual

Funktioner och detaljer:

-Exakt myntsortering: Vår mynträknare räknar och sorterar alla euromynt (1 eurocent, 2 eurocent, 5 eurocent, 10 eurocent, 20 eurocent, 50 eurocent, 1 euro och 2 eurocent) noggrant på 270 euro) mynt per minut. Den räknar och sorterar enkelt dina mynt i rätt låda på några minuter, vilket sparar tid och minskar arbete.

-Stor kapacitet: Den elektroniska mynträknaren har en magasinkapacitet på 500 mynt och en myntlåda på 50-300 mynt. Stor kapacitet nog att räkna och sortera alla dina mynt på en gång! Därför är det till hjälp för att hantera tung mynträkning och sortering.

-Enkel hantering: Den visar tydligt ditt myntbelopp och det totala värdet. Med den stora, lättlästa LED-skärmen kan du snabbt förstå ditt myntantal och värde genom att helt enkelt trycka på knappen efter behov.

-Humaniserad design: Vår mynträknare är liten i storlek, har självkontrollfunktion och har en rimlig struktur för att säkerställa en lång livslängd, spara utrymme och ge maximal bekvämlighet. Den väger 8,6 lbs/3,9 kg, så den kan tas med överallt.

-Multifunktionellt fält: sortera och räkna automatiskt blandade mynt. Räknar alla euromynt, mynträknare och sorterare är idealiska för kommersiella och offentliga institutioner som finansiella system, banker, busstationer, stormarknader, tunnelbanor, butiker.

Objektnr 630024117

Visningar 115

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

300 mynt/min professionell elektrisk automatisk euro mynträknare med LED-skärm

Pris

2 379 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Företag

Toppsäljare

177 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också