Beskrivning

Dofter: Totalt 6 stycken olika varianter med Vit Salvia i en vacker presentförpackning.

White Sage. (Vit Salvia) En örtig, renande doft.
White Sage & Rose. (Vit Salvia och Ros) En örtig doft med inslag av blommig ros, renande och värmande doft. Ros är starkt kopplat till hjärtchakrat.
White Sage & Frankincense. (Vit Salvia och Frankincense) En örtig doft med inslag av jordnära tränoter. Varm, lite söt och kryddig. Hjälper din kropp att slappna av och lindra stress. Främjar känslor av avkoppling och ger dig tillbaka ny styrka.
White Sage & Sandalwood. (Vit Salvia och Sandelträ)En örtig doft med inslag av jordnära tränoter. En harmoniserande och värmande doft av kryddigt sandelträ med frisk renande Salvia.
White Sage & Palo Santo. (Vit Salvia och Heligt trä) En örtig doft med inslag av söt och frisk citrus, trä och tall. Vit Salvia ochPalo Santo har mycketrenande egenskaper. Använd för t.ex. energirensning, healing och andlig rening.
White Sage & Lavender. En örtig doft med inslag av lavendel. Slappna av och släpp dagens stress med denna lugnande och balanserande blandning av Salvia & Lavendel som skapar en varm och avkopplande miljö. Perfekt för att skapa en harmonisk balans och för att släppa mental spänning.
Med IFRA-kompatibla fina aromatiska ingredienser. Hållbarhet efter öppnad flaska är ca. 2 år.

Säljes per 1 styck presentförpackning om totalt 6 stycken olika oljor med 10 ml eterisk olja vardera.

Hur du använder:Eterisk olja. Tillsätt ett par droppar till en aromspridare ihop med vatten för att sprida dess behagliga doft i ett rum. Några droppar olja räcker för att du ska uppnå önskad effekt. Du kan även blanda ut dessa eteriska oljor med en basolja för att ta del av dess nyttoämnen via t.ex. massage eller smörja handlederna (pulspunkter). Eteriska oljor är mycket koncentrerade och ska inte användas outspädda på huden då eterisk olja är uppbyggda av mycket små molekyler. I hudvårdsprodukter är rekommenderad högsta dosering 1% eteriska oljor. I aromaterapimassage kan en något högre dosering användas. Även i produkter som sköljs av kan doseringen ökas något. Eterisk olja har många nyttiga hälsofördelar. Förvara på en kall och torr plats. Varning! Endast för extern användning. Förvaras åtskilt från barn och husdjur. Undvik ögonkontakt. Vid förtäring, sök omedelbart läkarvård. Avbryt användningen om något illamående, huvudvärk, yrsel eller allergisk reaktion uppstår.

Märke: Aromafume. Aromafumes produkter produceras av ett indiskt familjeägt företag. I över fem generationer har denna familj tillverkat olika rökelse och parfymprodukter enligt deras hemliga familjerecept. De kombinerar den urgamla konsten av naturlig handgjord rökelse med en mängd samtida dofter. Indien är hemlandet för många kryddor och rökelsehartser och har en lång historia av framställning av rökelse. Indien är också hem för den rika traditionen av Ayurveda med sin utarbetade kunskap om de helande egenskaperna hos växter, örter och blommor. Interaktionen mellan kryddhandel och ayurvediska principer skapade ett kunskapsutbyte och har utvecklats till många vackra former av rökelse. Aromafume inspirerades av en vision att blanda lyx och naturligt, och att kunna presentera en formidabel aromatisk upplevelse för konsumenter runt om i världen. De har blandat naturliga material, hartser, råa aromater och blandat eteriska oljor i fem generationer där deras recept började med att utveckladas på deras familjegård, där de odlade en del själva.

Objektnr 637 501 148

Visningar 15

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Aromafume - White Sage presentförpackning, Eterisk olja Aromaterapi

Pris

349 kr

KristallerStenarButik

Nybro, Sverige

5.0

KristallerStenarButik

Företag

Toppsäljare

1 076 omdömen

Läs omdömen