Beskrivning

Taylor Elemnt Black FlugrulleTaylor Elemnt är en riktigt snygg premium flugrulle! Gjord för att hålla för och stå emot alla typer av tuffa förhållande som du kan tänkas möta vid ditt fiske.

Taylor Elemnt är inte bara en snygg rulle, den har hög kvalité och är gjord för att stå emot kraften från starka fiskar, många års fiske och klara alla typer av väder och förhållanden.

Elemnt är en lätt, stabil och stark flugrulle med en stor diameter och en spole som är designad för att har bättre kapacitet.

Bromsen på Elemnt flugrullarna är byggda med Taylors ESD+ teknologi (Exterior Seald Drag Plus). Detta ger en flugrulle som har prestandan från en helt vattentät flugrulle men till priset av en flugrulle som inte har ett vattentätt bromssystem. Bromssystemet i Elemnt rullarna skyddas av tätande O-ringar som sitter utanför bromspaketet och därav motverkar att vatten, fukt och smuts kommer in. Bromsen är jämn och rullen har en svagt klickande ljud på både invevning och utväxling.

Ultra-stor spole för snabb invevning och minimal linminneVattentätt ESD+ bromssystem (saltvatten säker)Hårdanodiserad yta för både skönhet och skyddFlera standardfärger (Stealth Black, Lemon Lime, Ruby Red, Ice Blue)Komposits bromssystemStarkt perforerad men ändå styv ramdesignKallsmidd och bearbetad från flygplans 6061 T6 aluminiumRullen klickar vid både invevning och utväxlingKan konverteras för vänster- eller högerhandsinvevningLevereras i ett tufft neoprenfodral.
Rekomenderat utpris är 3998:-

Objektnr 645 933 201

Visningar 17

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Mån 30 sep 21:09

Taylor Elemnt Black Flugrulle - # 4-6

Utropspris

|0 Bud

1 999 kr

Slutar om

AntispinnAB

VADSTENA, Sverige

4.9

AntispinnAB

Företag

Toppsäljare

2 172 omdömen

Läs omdömen