Beskrivning

I denna kallsvettiga och övernaturliga thriller med några av Hollywoods hetaste stjärnor, urartar ett experiment i skräck till en blodisande mardröm för en professor och hans tre försökspersoner fångade i en mystisk herrgård. I hundra år har det mystiska och mörka Hill House stått tomt och övergivet? har man trott.

Fängslad av herrgårdens mytomspunna historia, lockar Dr. Marrow (Liam Neeson) sina tre försöks personer - Theo (Catherine Zeta-Jones), Nell (Lili Taylor) och Luke (Owen Wilson) - till platsen för ett som det verkar harmlöst experiment. Men, redan då de går över tröskeln verkar Nell på något mystiskt sätt dragen till gården? och känslorna är skrämmande ömsesidiga. Under nattens gång går studien fel, samtidigt som besökarna upptäcker dom djävulska hemligheter som vilar Hill House vilar på.

Missa inte när Hill House släpper loss sin övernaturliga ondska i denna av special effekter proppfulla thriller av regisören bakom Speed och Twister.

Originaltitel
The Haunting

Genre
Skräck
Thriller

Produktionsland
USA

Premiärår
1999

Regi
Jan De Bont

Manus
Shirley Jackson
David Self

Skådespelare
Lili Taylor
Liam Neeson
Catherine Zeta Jones
Owen Wilson
Bruce Dern
Marian Seldes
Alix Koromzay
Todd Field
Virginia Madsen
Michael Cavanaugh

Biorelease
1999-11-30

............................................................................................................................................

BETALNINGSINFORMATION:
Betalning Inom 5 bankdagar till konto i Swedbank, paypal eller swish. Betalningsanvisning finns i traderas automatiska vinnarmail.

FRAKTINFORMATION:
Skickas med Postnord brev - ej spårbart. Jag ansvarar inte för postens hantering. Önskas spårbar försändelse så kostar det 59:-

Objektnr 621390091

Visningar 95

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Haunting, The (DVD) Liam Neeson och Catherine Zeta-Jones - OOP/Utgången

Pris

79 kr

Rynch

BLEKET, Sverige

5.0

Rynch

Verifierad

Toppsäljare

3 672 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?