Beskrivning

Fem främlingar i Philadelphia inleder dagen med den mest vardagliga av rutiner. De stiger in i en hiss i ett kontorshus. På denna instängda plats tvingas de dela utrymme med människor de aldrig träffat förr. Ingen uppmärksammar någon annan, de kommer ju bara att dela några få ögonblick. Men vad som först verkar vara en helt vanlig hisstur visar sig vara allt annat än slumpen när hissen plötsligt fastnar. Ödet har en plan för dessa arma själar. Idag kommer dessa främlingar att avslöja sina mörkaste hemligheter för varandra, och samtidigt få betala för sina synder.

Långsamt och metodiskt övergår en smått irriterande situation till ren hjälplöshet och terror. Hemska saker börjar ske med passagerarna, en efter en, och misstankarna om vem som ligger bakom händelserna skiftar.. fram till dess att de får reda på den fasansfulla sanningen: en av dem är Djävulen själv.

Alltmedan de på utsidan förgäves försöker rädda dem, inser passagerarna att det enda sättet att överleva är genom att konfrontera den ondska som har lett dem dit de befinner sig idag.

Lokal titel
Devil

Originaltitel
Devil

Genre
Thriller
Skräck

Produktionsland
USA

Premiärår
2010

Regi
Drew Dowdle

Manus
M. Night Shyamalan

Skådespelare
Chris Messina
Geoffrey Arend
Caroline Dhavernas
Bojana Novakovic
Logan Marshall Green
Jacob Vargas
Matt Craven
Bokeem Woodbine
Jenny O'Hara
Kim Roberts

Åldersgräns
15 år.

Biorelease
2010-11-26

Länkar
IMDb

............................................................................................................................................

BETALNINGSINFORMATION:
Betalning Inom 5 bankdagar till konto i Swedbank, paypal eller swish. Betalningsanvisning finns i traderas automatiska vinnarmail.

FRAKTINFORMATION:
Skickas med Postnord brev - ej spårbart. Jag ansvarar inte för postens hantering. Önskas spårbar försändelse så kostar det 58:-

Objektnr 374865590

Visningar 718

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Devil (DVD) Ex-Rental - Köputgåva är OOP/Utgången

Pris

29 kr

Rynch

BLEKET, Sverige

5.0

Rynch

Verifierad

Toppsäljare

3 673 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?