Beskrivning

Tonårs Drama på DVD i nästan nytt skick!

”Vi Är Bäst”
Stockholm 1982. Bobo, Klara och Hedvig är tre 13-åriga tjejer som drar runt på gatorna och babblar. De får klara sig själva alldeles för tidigt och är både modiga,tuffa, starka och svaga. Trots att det sägs att punken är död väljer tjejerna att starta ett punkband, utan att ha några instrument att spela på. Filmen belönades med en Guldbagge för bästa mask/smink och regissören Lukas Moodysson tilldelades Gullspiran för sin insats inom barnfilmen vid Guldbaggegalan 2014.

”Säg Att Du Älskar Mig”
Femtonåriga Fatou är utåt sett kaxiga tjejen i skolan men är på insidan osäker och i stort behov av bekräftelse. Desperat söker hon kärlek från sin omgivning och spelar på sex för att få det. Efter ett fruktansvärt övergrepp vägrar Fatou erkänna för sig själv och sin omgivning av något har hänt. Till slut hinner sanningen ikapp henne och Fatous liv rasar samman.

!OBS! Jag tar inget ansvar för Postens hantering, skivorna skickas i fodral och vadderat brev som tål vanlig transport... !OBS!

Betalning sker via betaltjänsten och leverans bestäms mellan mig samt kund vad som är lämpligast. Frakten varierar beroende på valet.

Objektnr 633036598

Visningar 35

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 20:55

Tonårs Drama på DVD - Vi Är Bäst och Säg Att Du Älskar Mig

Utropspris

|0 Bud

65 kr

Slutar om

cpunk

Göteborg, Sverige

5.0

cpunk

Verifierad

Toppsäljare

369 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?