Beskrivning

DVD

Addicted
Thriller från 1998 av Henry Cole med Elizabeth Hurley och C. Thomas Howell.

Handling om filmen:
Antonia Dyer är ung och rik, men har också svåra drogproblem. Motorcykelbudet Mike Stone involveras i Antonias liv när han levererar ett paket till henne från den aristokratiske knarkhandlaren Tony Vernon-Smith. Ett tillfälligt möte mellan motercykelbudet Mike (Howell), och den eleganta aristokratiska Antonia (Hurley), blir upptakten till ett hett och passionerat kärleksförhållande. Men Antonia har ett narkotikaberoende och är i behov av ständiga leveranser från Tony, Londons mest omtalade pusher. Stringer (Joss Ackland) från narkotikapolisen får till huvuduppgift att få tag på Tony, och han skyr inga medel för att nå sitt mål. Ovetande dras Antonia och Mike in i ett spel som kan kosta dem båda livet.

...........................................................................................................................................

BETALNINGSINFORMATION:
Betalning Inom 5 bankdagar med Swish, PayPal eller till konto i Swedbank. Betalningsanvisning finns i traderas automatiska vinnarmail.

FRAKTINFORMATION:
Skickas med Postnord brev - ej spårbart. Jag ansvarar inte för postens hantering. Önskas spårbar försändelse så kostar det 63:- med Postnord eller 59:- med Schenker.

Samfrakt går att ordna om du vinner flera auktioner

Prisexempel på frakt:

1 disk = 22:- med Postnord

2 disk = 44:- med Postnord

3 disk eller mer upp till 2 kg (Ca 15 diskar) = 67:- med Schenker

Objektnr 390763103

Visningar 546

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Addicted (DVD) OOP/Utgången - Elizabeth Hurley

Pris

49 kr

Rynch

BLEKET, Sverige

5.0

Rynch

Verifierad

Toppsäljare

3 693 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?