Beskrivning

Med tungt hjärta har jag bestämt mig för att sälja min trogna följeslagare, den legendariska KORG M1. Denna episka synth har varit med mig genom otaliga musikaliska äventyr och har gett liv åt många kreativa projekt.

En Bit av Musikhistoria KORG M1, lanserad 1988, revolutionerade musikvärlden med sina banbrytande ljud och användarvänlighet. Denna synth är känd för sina rika, realistiska instrumentljud och kraftfulla sequencer-funktioner. Den har varit ett oumbärligt verktyg för många professionella musiker och producenter världen över.

Ett oslagbart ljud med sina ikoniska piano- och orgelljud, mäktiga brass och svepande stråkar, erbjuder M1 en ljudupplevelse som få andra synthesizers kan matcha. Dess inbyggda effekter och användarvänliga gränssnitt gör den till en dröm för både liveframträdanden och studioarbete.

Synthen är I behov av vård och omtanke. Som med många trogna följeslagare har min KORG M1 fått några skavanker genom åren. Den är "rock 'n' roll" kantstött och behöver lite kärlek och omtanke:

- Kontakter behöver troligt smörjas upp alternativt repareras för att säkerställa att alla anslutningar och knappar fungerar smidigt.
- Den högsta G#-tangenten på klaviaturen fungerar inte och behöver repareras.
- Ljudprogrammen behöver laddas om och återställas

Jag säljer denna pärla till högstbjudande på auktion. Jag söker någon som kan uppskatta och vårda denna fantastiska maskin. Den är i utmärkt synth för sin ålder, men med lite renovering kan den bli som ny igen, notera att den inte är brukbar utan renovering.

Låt denna KORG M1 fortsätta att inspirera och skapa magi i händerna på en ny ägare. Är du redo att ta över stafettpinnen och föra denna legendariska synths arv vidare?

Objektnr 637 139 975

Visningar 432

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Fre 12 jul 20:08

KORG M1

Ledande bud

|

217 kr

Slutar om