Beskrivning

Vinkyl 18 flaskor | Extra tystgående | LED-belysning | 25cm smal

Fristående svart vinkyl för 18 vinflaskor
Prisvärd och smidig vinkyl från Lyfco som låter dig att förvara 18 flaskor av dina favoritviner. Själva kylskåpet består av metall och kommer i en snygg svart design med en glasdörr av säkerhetsglas och dörram av tåligt PVC-material. Vinflaskorna förvaras på kylens stilrena trähyllor. Kylen håller en stadig och jämn temperatur tack vare dess kompressor som är mycket tystgående. Temperaturen kan regleras mellan 5-18 grader. Dessutom har kylen en låg energiförbrukning på 140 kWh per år.

Vinkylen har inbyggd LED-belysning och du styr enkelt temperatur och belysning med den praktiska touch-displayen. Med sin storlek på 252 x 450 x 1062 mm (bredd x djup x höjd) passar den bra in i de flesta miljöer. Skäm bort nära och kära med ett perfekt kylt glas vin!

Automatiskt avfrostningssystem
Vinkylen är utrustad med ett automatiskt avfrostningssystem som gör att frusna ytor frostas av när kompressorn pausas, vilket den gör automatiskt ett par gånger per dygn. Du behöver tack vare detta inte oroa dig över isbildning och frost som i värsta fall kan förstöra vinet. Isoleringen är freonfri och är därför ett bra val för miljön. Vinkylen är mycket tystgående (45 dB(A)) och har justerbara fötter för att minska vibrationen om det finns ojämnheter på golvet. Tänk på att placera vinkylen på en sval plats skyddad från direkt solljus och andra värmekällor för att ge de bästa förutsättningarna för ett gott vin. Vinkylen får ej byggas in.

Specifikationer
Mått: 252 x 450 x 1062 mm
Klimatklass: N
Energiklass: G
Märkspänning: 220-240 V
Energiförbrukning: 140 kWh/år
Typ av köldmedium: R600a
Isolering: CFC-fri cyklopentan
Total volym: 50 L

Skick: (A) NYSKICK
Rek.pris: 4 288,00 kr

Om skickgraderingen:
(A) NYSKICK
Produkten kan ha använts men är nästan omöjlig att
urskilja från en ny produkt. 100% funktionell.

Exempel:
• Produkter som använts tidigare men som tagits väl
hand om.
• Rekonditionerad produkt i nyskick, funktionstestad
• Ej använda produkter med trasig eller öppnad kartong,
kan ha märken efter uppackning

För fler auktioner! Besök gärna vår Staffanstorpbutik här på Tradera: https://www.tradera.com/profile/items/3291729/returhuset

OBS! Vid avhämtning finns varan endast att hämta i Skogås, Stockholm./
Vid avhämtning i butik av vunnen och betald auktion, vänligen invänta bekräftelse på att varan är redo att hämtas. Vid avhämtning av produkter ska detta ske inom 7 dagar om inget annat är överenskommet. Medtag alltid giltig legitimation vid avhämtning./Om du hämtar som ombud för någon annan/medtag då både egen och köparens legitimation.

Adress: Lyftkransvägen 11, 142 50 Skogås
Öppettider för utlämning: Onsdag/Torsdag/Fredag 9:00 - 15:00 (Lunchstängt 12:00-13:00)
Måndagar, Tisdagar, Lördagar & Söndagar: Stängt


Betalningsvillkor:/
Betalning ska ske inom/5/arbetsdagar/efter avslutad auktion om inget annat är överenskommet.
Vid/avhämtning/av produkter ska detta ske inom/7 dagar/ från och med att ni har fått bekräftelsemailet att auktionen är redo att avhämtas, om inget annat är överenskommet./Detta kan ta några dagar efter registrerad betalning./Vid ej avhämtade produkter kommer kunden debiteras upp till 200:-
Enligt Traderas regler är bud bindande, därför lämnas ett dåligt omdöme vid utebliven betalning. Vid upprepade överträdelser förbehåller vi oss rätten att blockera användare.

Leveransvillkor:
Varor skickas normalt inom 3 - 7 arbetsdagar efter att vunnen auktion är betald.
Vid avhämtning i butik av vunnen och betald auktion, vänligen/invänta bekräftelse/på att varan är redo att hämtas.

14 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59) när du köper från oss på Returhuset. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna när vi mottagit returen.
https://www.konsumentverket.se/for-foretag/konsumentratt-for-foretagare/lagen-om-distansavtal-och-avtal-utanfor-affarslokaler/
OBS!! Ångerrätten träder i kraft från den dagen du tagit emot /din/dina varor. Du kan alltså INTE nyttja ångerrätt innan dess!

Objektnr 632800648

Visningar 636

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 17 maj 18:28

Vinkyl 18 flaskor | Extra tystgående | LED-belysning | 25cm smal

Slutpris

|

2 030 kr

Auktionen är avslutad

RoronoaZoro vann auktionen

Returhuset-Stockholm

Skogås, Sverige

4.8

Returhuset-Stockholm

Företag

Toppsäljare

513 omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?