Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Huvuddrag:

-Detta 20L bilkylskåp ger gott om förvaringsutrymme för att möta alla dina behov. Uppgraderad kompressorteknik säkerställer snabb kylning på bara 1 timme. och bibehåller kroppens integritet i temperaturer från -4°F till 158°F.

-Justera temperaturen mellan -4°F till 50°F. Detta kylskåp har ett område som ger den perfekta lösningen för att kyla öl, drycker, frukt, glass, kött och mer.

-Vårt bilkylskåp fungerar med mindre än 45 decibel, så det kommer inte att störa din lugn och ro. Strömförbrukningen är endast 0,6kw.h per 24 timmar, vilket säkerställer effektiv prestanda och bibehåller optimal drift även i lutningar på upp till 30 grader.

-Inbyggda mugghållare håller dina drycker säkra och förhindrar spill. Sidohandtag gör transporten enkel. Den är också genomtänkt designad med ett inbyggt ljus som kan tändas när du öppnar kylskåpet.

-Bilkylskåpet kommer med en 138-tums/3,5 m bilcigarettändaruttag och hushållsadapterkontakt, som kan användas sömlöst i hem, yachter, husbilar, bilar, lastbilar, skåpbilar och mer. Upplev bekvämlighet och mångsidighet oavsett var du är!

Produktspecifikationer:

Spänning: AC 100-240V (50/60 Hz), DC 12/24V

Effekt: 60W

Strömförbrukning: 0,6kw.h/24h

Kapacitet: 20L

Köldmedietyp/laddningsmängd: R134a/22g

Nosienivå: < 45DB

Fodermaterial: HIPS

Skalmaterial: PP+ABS

Nettovikt: 9,2 kg

Produktstorlek: 580 x 330 x 310 mm

Paket innehåll:

1x

1 x adapter

1 x 3,5 m bilcigaretttråd

Funktioner och detaljer:

-Snabbkylning: Upplev snabb och effektiv kylning med vårt minibilkylskåp. Utrustad med en uppgraderad kompressor som kyler temperaturer från 77°F till -4°F på bara 1 timme, vilket säkerställer att dina drycker och mat förblir krispiga och kylda. Den fungerar till och med felfritt i en 30° lutning, vilket gör den till den perfekta följeslagaren för utomhusäventyr eller arbete på språng.

-Tyst och energibesparande: Vårt minikylskåp förbrukar endast 0,6kw.h energi var 24:e timme, vilket ger imponerande energieffektivitet och sparar el. Och den fungerar extremt tyst och avger mindre än 45 decibel ljud under drift. Du kan fokusera på arbetet eller njuta av en lugn sömn utan avbrott.

- Riklig zon- och temperaturkontroll: Temperaturen på bilkylskåpet kan justeras från -4°F till 50°F för att möta dina specifika behov. Med en kapacitet på 20L kan du enkelt kyla och förvara drycker, frukt, kött, skaldjur och mer, vilket säkerställer att du har allt du behöver för dina dagliga äventyr.

- Lämplig för hem- och bilanvändning: Minikylskåpet kommer med en 138-tums/3,5 m bilcigarettändaruttag och hushållsadapterkontakt, så att du kan använda den i en mängd olika miljöer, inklusive hem, yacht, husbil, bil, lastbil , eller skåpbil .

- Robust konstruktion: Våra bärbara kylskåp är byggda för att hålla. Den är gjord av ett robust PP-skal som ger utmärkt motstånd mot stötar och fall. Oavsett om du är i oländig terräng eller i extrema temperaturförhållanden, säkerställer det att fodralet förblir intakt över ett brett temperaturområde på -4°F till 158°F.

Objektnr 632164352

Visningar 322

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

60W 20L effektivt bilkylskåp med kompressor, portabel frys för bil och hemmabruk

Pris

2 995 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Företag

Toppsäljare

172 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?