Beskrivning

FAMILJEN MACAHAN är historien om den vite mannens erövring av den amerikanska vilda västern, som vi får följa genom familjen Macahans tappra kamp om överlevnad.

Det är berättelsen om bergsfolket som begav sig västerut för att utforska världen bakom nästa flodkrök, om pälsjägarna som nästan utrotade buffelhjordarna, om guldgrävarnas sökande efter El Dorado, om bönderna som blev rika godsägare och om de enkla människor som var på flykt. Det är också en berättelse om de amerikanska indianerna. Modiga och orädda, men hopplöst underlägsna i antal, blev dessa naturfolk de slutgiltiga förlorarna i striden om landet i väster.

Denna fjärde DVD-box innehåller den 8 timmar långa fortsättningen på berättelsen om Amerikas historia, uppdelad på fem långfilmslånga episoder fyllda av spänning, romantik och äventyr. Berättelsen kretsar kring en familj som beger sig västerut genom farliga och outforskade marker efter det amerikanska inbördeskrigets slut.

Episod 1: The Gunfighter
Ranchägaren Henry Coe anlitar en revolverman för att köra iväg Macahans från vad han anser vara sin egendom. Frank Grayson ställer sig in hos familjen Macahan, men Josh ser igenom hans falskspel och känner igen honom � som den man som en gång försökte döda Luke...

Episod 2: The Rustler
Jessie är blint förälskad i en stilig ung främling vid namn Bob, som räddar henne undan en otäck usling. Tillsammans flyr de till en liten stad och hittar en präst som går med på att förrätta vigseln.

Episod 3: The Enemy
I sin jakt på en indianhövding som är misstänkt för att plundra tågvagnar hamnar en paragrafryttare till löjtnant i gräl med familjen Macahan.

Episod 4: The Innocent
Josh blir vän med Cora Johnson och hennes barn, som är operatörer för en färjelinje. På så sätt blir han indragen i en dispyt över färjeverksamheten, och konflikten tar en obehaglig vändning när Coras efterblivna son Willie blir anklagad för mord.

Episod 5: Hillary
Luke ger sig ut på ett dubbeluppdrag: att vinna tillbaka sin gamla flamma Hillary och att hitta mannen som är misstänkt för mordet som Luke en gång anklagades för � och få honom att bekänna.

GÄSTSKÅDESPELARE: Lloyd Bridges; Mel Ferrer; Christopher Lee; Burgess Meredith; Vera Miles; Ricardo Montalban och William Shatner.

Denna Dvd Box har Svensk Textning
SE BILD

Objektnr 636 757 641

Visningar 27

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

FAMILJEN MACAHAN BOX 4(JAMES ARNESS.BRUCE BOXLEITNER) 5-DISC DVD

Pris

145 kr

ghost 64

Katrineholm, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

20 906 omdömen

Läs omdömen