Beskrivning

Doften av popcorn och sockervadd, clownerna som jonglerar, barnen som skriker av glädje när åkattraktionerna åker runt - och du! Det stämmer, du kan bli ägare till din alldeles egna nöjespark med SimTheme Park från Electronic Arts och Bullfrog. Tänk SimCity möter Disneyland, men nu kan du vara chefen!

Nu när det är du som bestämmer måste saker och ting göras för att parken ska kunna öppna i tid. Du måste först ställa in stigarna så att besökarna lätt kan komma åt dina många attraktioner. Självklart måste åkattraktioner och berg- och dalbanor placeras ut i hela parken och in- och utgångar måste vara anslutna till en stig. Butiker, som läsk och hamburgerställen, måste vara strategiskt placerade i hela ditt parkutrymme för att locka dina besökare. Du bör också slänga in några små extrafunktioner som övervakningskameror, badrum, papperskorgar och dekorativa element.

Undrar du över personalen? Du kan anställa köpmän, mekaniker, vakter, vaktmästare och forskare. Handlare kommer att kunna sälja varor runt om i parken, till exempel ballonger och leksaker. Mekaniker kommer att fixa dina åkattraktioner om de går sönder. Vakter kommer att hålla parken säker och borta från problem, medan vaktmästare kommer att se till att toaletterna inte ser otäcka ut! Forskare kan hjälpa dig att uppgradera dina åkattraktioner och upptäcka nya. När parken öppnar är det du som får bära hundhuvudet!

Du måste detaljstyra nästan allt. Du kan behöva lägga mer is i dina drinkar, salt på dina pommes frites eller fett i dina hamburgare för att hålla folket nöjda. Åkattraktioner behöver bra varaktighet och hastighet för att hålla spänningen uppe. Funktioner som videospel och spel bör läggas till för mer intäkter.

Objektnr 631399921

Visningar 35

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 11 maj 13:16

SIM Theme park PC-spel från 1999

Utropspris

|0 Bud

143 kr

Slutar om

miarau

Göteborg, Sverige

5.0

Verifierad

38 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?