Beskrivning

Denna auktion är för 9 hockey billder i en specialgjordplastfick för Hockeybilder. Plastfickan är av modellen Ultra ProPremium, alltså av bästa kvalité. Den medföljer korten. Eftersomjag har hanterat korten väldigt varsamt genom åren och haft demförvarade i dessa plastfickor och i speciella pärmar för hockeykortså har jag valt att scanna dem genom plastfickan för att undvikafingeravtryck etc. Scanna kort genom plastfickor gör att bildeninte kan jämföras med originalen. Korten ser mycket bättre ut iverkligheten. Dessutom går det inte att scanna så att allt glitter,guld och lenticular kort ser normala ut. Korten jag säljer är ifråndiverse serier och diverse årgångar. Vissa kort har ett högre värdeän andra men jag väljer som sagt att sälja dem sida för sida föratt inte behöva plocka ur dem ur plastfickorna.

Plastfickan med korten kommer att skickas i ett hårdare kartongkuvert för att försöka klara post hanteringen något bättre (se bild2). Kartong kuverten kostar 5.-/st. Vill ni ha korten skickade iett vanligt pappkuvert så blir frakten något billigare.

Tänk på attfrakten blir billigare per vara ju fler du köper (se vårafraktvillkor för en portotabell). Så se mina övriga annonser,kanske hittar du någotmer

Objektnr 554256350

Visningar 205

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

9 stycken målvakts kort: Damian Rhodes Ottawa Senators

Pris

29 kr

TPLrec

MOTALA, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

14 553 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?