Beskrivning

Tillagt i objektsbeskrivningen 9 maj 07:18

Svenska mästarna Skellefteå AIK signerat matchtröja säljes till förmån för Barncancerfonden Norra

Skellefteå AIK i final! Var med och buda till förmån för Barncancerfonden Norra! Skellefteå AIK har skänkt en matchtröja SHL säsong 2023-2024 signerad med spelarnas autografer som jag auktionerar ut till förmån för Barncancerfonden Norra. Hela auktionsbeloppet går oavkortat till Barncancerfonden Norra! Barncancerfonden Norra finns för barncancerdrabbade barn och deras familjer i norra Sverige.

Jag gör insamlingen till Barncancerfonden Norra i samband med att jag är på expedition i Nepal och vandrar till Everest Base Camp med äventyraren Robin Trygg, Trygga resor, som är den enda svensk som klättrat till Everests topp från både syd- och nordsidan. Matchtröjan är med på vandringen och har förvarats säkert hela tiden för att slutligen fotats vid foten av Mount Everest! Matchtröjan kommer kunna levereras till dig efter avslutad auktion. PS! Jag kan slänga in en bonus med autograf från äventyraren, alpinisten Robin Trygg och den välrenommerade alpinisten Chirring Dorje Sherpa samt Johnny Oduya tidigare ishockeyspelare som vunnit Stanley Cup 2 gånger samt har flera OS och VM medaljer!

Observera! Det är svårt att kunna svara på eventuella frågor nu då jag just nu är kvar på vandring i Nepal med dålig möjlighet till Wi-Fi. Jag kan svara på frågor när jag är tillbaka i Sverige den 2 maj.

Objektnr 631224708

Visningar 3 469

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 9 maj 09:14

Skellefteå AIK signerad matchtröja säsong 23/24 med spelarnas autografer

Slutpris

|

6 600 kr

Auktionen är avslutad

harrybarry12 vann auktionen

2013Vinter

Umeå, Sverige

Verifierad

28 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?