Beskrivning

Militär utflykt! Vägvisare till militärhistoriska sevärdheter i Sverige

Nu behöver du aldrig undra över vad det är för "konstig" byggnad, du passerar under resans gång. Eller varför det står en kanon vid det där huset. Boken MILITÄR UTFLYKT har svaren på det mesta av våra militärhistoriska sevärdheter.

Med nästan 800 besöksmål, eller sevärdheter har du alltid svaret tillhands. Över 700 färgbilder och illustrationer tillsammans med utförliga vägbeskrivningar gör boken oumbärlig för alla med intresse i vår svenska militärhistoria.

En efterlängtad bok. Här finner du allt om svensk militärhistoria. Från 1600-talets skansar till de hypermoderna flygbaserna i Bas 90-systemet. Från norr till söder är sevärdheterna listade i hederlig landskapsordning. Totalt nästan 800 platser av intresse är förtecknade. Här finns kortfattade beskrivningar till de mest märkliga militära sevärdheter men också till de etablerade sevärdheterna, som utställningar och museer.

Boken innehåller bl a en komplett förteckning över alla militärhistoriska museer och utställningar, komplett med öppettider och hemsidor. Men här finns också ett stort antal kortfattade, informativa artikelsidor om de mest skilda ämnen t ex Befästningskonst i Sverige, Flygbas och vägar, Mannen bakom våra kaserner, Krigsflygfält, Myttingelinjen, Korvfort - Stockholms fasta försvar.

Den häftade boken (s k danskt band) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i nyskick. Boken är rikligt illustrerad med fotografier och kartor i färg.

Här kommer detaljerna:

Höjd/bredd ca 210/145 mm
Ryggbredd ca 13 mm
Vikt ca 425 gram
Sidantal 256
Författare Leif Högberg och Jan Erik Ohlsson
Förlag Fort & Bunker – framtagen för Svenskt Militärhistoriskt Biblioteks medlemmar
Språk svenska
Utgivningsår 2006
ISBN 91-973900-8-9

Porto: Billigaste porto som jag kan hitta blir i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr där den fina boken blir väl emballerad.Tänk på att ett paket med Schenker normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för leverans inom landet! Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DAGAR EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 637 297 247

Visningar 23

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 7 jul 18:41

Militär utflykt! Vägvisare till militärhistoriska sevärdheter i Sverige

Utropspris

|0 Bud

260 kr

Slutar om

sthlmbiker

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 825 omdömen

Läs omdömen