Beskrivning

Välkommen till min sida :

Yonezawa Gangu Friction Tin Diamond Racer Red

Föreställ dig att hålla en bit av historien, en Yonezawa Gangu Friction Tin Diamond Racer Red, en skatt från en svunnen tid. Detta är inte bara en leksak; det är en tidsmaskin som tar dig tillbaka till plåtleksakernas gyllene era, när fantasin regerade och varje barn drömde om fart och äventyr.

Känn den svala, släta plåten under dina fingrar, den livfulla röda färgen som fångar ljuset på ett alldeles speciellt sätt, som framkallar känslan av tävlingens spänning och barndomens glädje. Hantverket är tydligt i varje detalj, från den intrikata designen till den känsliga friktionsmekanismen som surrar till liv med ett enkelt tryck. Det är ett under av ingenjörskonst och konstnärlighet, ett bevis på skickligheten och kreativiteten hos dess tillverkare.

Att äga denna Diamond Racer handlar inte bara om själva föremålet; det handlar om de historier den bär med sig. Kanske var det en älskad gåva till ett barn på 1950-talet, som skänkte timmar av glädje och väckte drömmar om racingära. Under årtionden har den bevarats noggrant, en tyst vittne till tidens gång, bärande med sig ekon av skratt och lekens anda.

Som samlare vet du magin med sådana föremål. De kopplar oss till en enklare tid, en värld där leksaker skapades med kärlek och precision. Yonezawa Gangu Friction Tin Diamond Racer Red är mer än en samlarobjekt; det är en bit historia, ett konstverk och en port till nostalgi. Att hålla den, att äga den, är att hålla en fragment av det förflutna, livfull och levande, redo att inspirera och glädja ännu en gång.

Ni är bud mycket sällsynt I hela världen Yonezawa Diamond racer

Yonezawa Gangu Friction Tin Diamond Racer är en sällsynt och eftertraktad leksak från det japanska företaget Yonezawa Gangu. Det är en tinplate-leksak som drivs av friktion och modellerar utseendet på en racerbil. Dessa leksaker tillverkades vanligtvis under 1950- och 1960-talet och är nu samlarobjekt för samlare av vintageleksaker och tinplate-leksaker. Diamond Racer är känd för sin detaljerade design och kvalitet i tillverkningen, och exemplar i gott skick kan vara mycket värdefulla på samlarmarknaden.
You are bid one of the rarest Yonezawa gangu Diamond racer in the world.

Storlek är 41cm x 10cm. Diameter runt 33cm.

Snabb Leverans med UPS

Ni får leverans till dig senast 3 till 5 dager efter det att jag mottagit din betalning.

Jag ska leverans med bubbelpåse direkt till din brevlåda

Objektnr 637 218 394

Visningar 118

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Tis 2 jul 22:13

Yonezawa Gangu Friction Tin Diamond Racer Red

Ledande bud

|

1 750 kr

Slutar om

Reservationspris ej uppnått

Visionario

Jakobstad, Finland

4.9

Visionario

Verifierad

Toppsäljare

241 omdömen

Läs omdömen