Beskrivning

**Titel:**
Unikt Vinylklistermärke "Aurora Night" - Norrsken Naturmotiv, Högkvalitativt, Vattenresistent

**Beskrivning:**
Upplev magin i nattens himmel med mitt vinylklistermärke "Aurora Night", baserat på min originalmålning. Detta fängslande motiv fångar det sprakande norrskenet över en stilla skog, vilket skapar en känsla av mystik och skönhet. Perfekt för att dekorera din laptop, vattenflaska, anteckningsbok eller andra ytor. Klistermärket är tillverkat av högkvalitativt vinylmaterial som är både hållbart och vattenresistent. Låt "Aurora Night" tillföra en unik och naturlig konstnärlig touch till dina ägodelar.

**Specifikationer:**
- Storlek: ca 6x6 cm
- Material: Vinyl
- Vattenresistent och hållbart

**Fraktinformation:**
Jag erbjuder frakt genom digitalt frimärke för endast 18 kr, oavsett hur många klistermärken du köper. Om det står att fraktkostnaden blir högre vid utcheckningen, kommer jag att justera den till 18 kr innan betalning. Samfrakt gäller för alla klistermärken i samma beställning.

Fäst klistermärket på en slät yta för bästa resultat. Beställ nu och ge dina ägodelar en unik konstnärlig touch med "Aurora Night"!
---

~Om mig~

Hej! Jag heter Julia Andersson och jag är en 20-årig självlärd konstnär som har målat sedan jag var mycket ung. Genom åren har jag arbetat med olika tekniker som olja, akryl och akvarell, men det är akvarellen som verkligen har fångat mitt hjärta. Jag älskar att blanda realism och fantasi i mina verk och skapa målningar som bjuder in till magiska världar.

~Min Konstnärliga Resa~

Min passion för konst har varit en del av mitt liv så länge jag kan minnas. Jag har alltid tyckt om att utforska nya sätt att uttrycka mig och har utvecklat en personlig stil genom mycket övning och experimenterande. Jag är helt självlärd och har lärt mig att använda olika material och tekniker på egen hand, vilket har gett mig en djup förståelse och kärlek för konsten.

~Min Stil och Teknik~

Jag har en stark förkärlek för akvarell, och det är det medium jag mest arbetar med just nu. Jag älskar hur akvarellen kan skapa både subtila nyanser och kraftfulla kontraster, vilket gör det möjligt att skapa djup och rörelse i mina målningar. Dessutom skapar jag mina egna handgjorda metalliska akvarellfärger, som ger en unik och skimrande effekt i mina verk. Dessa färger tillverkar jag med omsorg och säljer också till andra konstnärer som uppskattar det lilla extra.

~Inspiration och Konst~

Min inspiration hämtar jag från naturen och mina egna fantasier. Jag strävar efter att skapa verk som är både realistiska och fantasifulla, vilket ger dem en magisk känsla. Varje målning är en inbjudan att upptäcka nya världar och uppleva en känsla av förundran och äventyr.

~Mina Verk och Försäljning~

Jag har sålt en hel del konst genom åren och är alltid glad över att se mina verk finna nya hem. Jag har ännu inte ställt ut min konst officiellt, men jag ser fram emot att göra det i framtiden. Varje målning jag skapar är ett unikt verk, gjort med kärlek och omsorg.

Objektnr 636 495 343

Visningar 22

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Fre 19 jul 23:21

Unikt Vinylklistermärke "Aurora Night" - Norrsken Naturmotiv, Högkvalitativt

Pris

15 kr

GildedHuesStudio

Borlänge, Sverige

4.9

GildedHuesStudio

Verifierad

78 omdömen

Läs omdömen