Beskrivning

Susie Articulated Doll by R&D Fashion dolls Tokyo Trendy
Utan låda
Fint skick, dock stativ ingår

R&D(som är initialerna för deras skapare: Randi Turuel och David Wu) är en gemensam modedocka från Taiwan med ett distinkt ansikte som du kanske känner igen i den nyligen Dynamite Girl Susie Doll. Hon är verkligen samma docka. Susie föddes först 2003 när hon producerades av R&D. Hon har nu marknadsförts som en dynamitflicka av Integrity Toys, känd för sitt mode.

Susie är en modedocka som tar sig in i dina hjärtan och dina hem! Hon är helt ledad och hon använder original ansikts- och kroppsskulptur. Hennes speciella ansiktsskulptur och screening ger henne en väldigt "multi-etnisk" aura, medan hennes ledade kropp gör att hon kan ha mer poseringsförmåga. Hennes kroppsstorlek som gör att hon kan bära Jenny, Momoko, WTG, Silkstone Barbie och andras dockor kläder - och naturligtvis, ORIGINAL kläder designade för henne av R&D.

Susie reser till det stigande solens land för att visas i en reklam för ett nytt videospel där hon spelar: Warrior Girl. För att främja detta futuristiska videospel, valde Susie ett tvådelat läderplagg med silverspännen. Hennes hårfärg är "karamellröd" som en hyllning till olika
tecknade och manga hjältinnor

Höjd ca 30 cm
Rök-och djurfritt hem

Objektnr 635 484 430

Visningar 105

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Lör 22 jun 21:31

Susie Articulated Doll by R&D Fashion dolls Tokyo Trendy

Utropspris

|0 Bud

950 kr

Auktionen avslutades utan bud

oniks

Hudiksvall, Sverige

5.0

oniks

Verifierad

Toppsäljare

1 491 omdömen