Beskrivning

OBS: Denna är vit, ej svart.

Bluetooth-föremålsspårare, nyckelhittare, spårningsbricka, föremålslokalisator för Apple enheter

Fungerar med AirTag app Hitta.

Bluetooth-föremålsspårare, nyckelhittare, föremålslokalisator för Apple iOS-enheter. Smart tag-föremålsökare som fungerar med Apples officiella Hitta-app (Find My). Endast kompatibel med iOS. Utbytbart batteri med lång livslängd. Smart spårare för nycklar, väskor, plånböcker, husdjur.

HITTA - I NÄRHETEN OCH LÅNGT BORT: När du har tappat bort en sak kan du använda Hitta-appen för att kontakta din smarta spårare när den är inom Bluetooth-räckvidd. Den kan leda dig till rätt plats eller berätta den senaste platsen. Du kan också hitta föremål längre bort med hjälp av hundratals miljoner Apple-enheter.

ALARM FÖR KVARGLÖMDA FÖREMÅL: Aktivera "Avisera vid kvarglömda föremål" via Apples Hitta-app och du kommer att få en avisering när du glömmer enheten någonstans.

SKYDD FÖR INTEGRITET: För att skydda integriteten är all kommunikation anonym och krypterad. Platsdata och historik lagras aldrig på spåraren.

FUNGERAR MED APPLES HITTA-APP & ENKEL PARNING: Använd bara den förinstallerade Hitta-appen och tryck på "Lägg till föremål" och "Andra kompatibla föremål", och parningen kan slutföras inom 30 sekunder. Du kan lokalisera spårningsbrickan var som helst i världen med hjälp av Apples nätverk av miljontals enheter.

PORTABEL OCH LÅNGVARIGT BATTERI: Spårningsbrickan har en högljudd notifieringssignal på upp till 90 dB. Enheten levereras med ett CR2032-batteri, med upp till 1 års batterilivslängd. När batteriet är lågt kommer enheten att meddela dig om att byta batteri.

* Vikt: 11 gram
* Dimensioner: 36*36*7.8 mm
* Ljud: Inbyggda högtalare
* Batteri: Utbytbart batteri (CR2032)
* Färg: Vit
* Fästrem: Medföljer
* OBS: Fungerar endast med Apple-produkter (iPhone / iPad med iOS 14.5 eller nyare), ej Android.

OBS: Denna är vit, ej svart.

Objektnr 631385022

Visningar 51

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 10:12

Bluetooth-föremålsspårare, nyckelhittare, spårningsbricka för Apple enheter, vit

Slutpris

|

129 kr

Auktionen är avslutad

josny837 vann auktionen

ivin

Gammelstad, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

411 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?