Beskrivning

Tillbehörspaket medföljer (innehåller mugghållare. paraply hållare, scorekortshållare och universalfäste)

LEVERANSTID UPP TILL 14 DAGAR MED RESERVATION FÖR SLUT I LAGER.

sista bilden innehåller specifationerna.

Twin Engine Golf Caddy 55 är en exceptionell elektrisk golfvagn som erbjuder en rad praktiska funktioner för den krävande golfaren. Med ett specialutrymme i ramen för det kompakta litiumbatteriet behöver du inte längre krångla med att ta ur och sätta i batteriet vid inlastning i bilen. Golfvagnen har en smart snabbinställningslösning som gör det möjligt att enkelt justera framhjulet med ett smidigt handgrepp.

Fjärrkontrollen som medföljer gör att du smidigt kan styra vänster, höger, fram och bak på vagnen, med en imponerande räckvidd på över 30 meter. För extra bekvämlighet har fjärrkontrollen en praktisk on/off knapp och kan enkelt förvaras i fickan. Golfvagnen kan också manövreras direkt vid handtaget, med en tydlig display som visar batteriindikator, Timer-funktion och fartjustering med enhandsgrepp.

Twin Engine Golf Caddy 55 är fullt utrustad med extra finesser och kan fällas ihop snabbt och enkelt med hjälp av två snabbkopplingar. De tysta elektriska DC motorerna på totalt 400W från Linix ger en kraftfull prestanda, och det kraftiga litiumbatteriet på 20 Ah gör att du enkelt kan ta dig igenom en 36-håls bana på en enda laddning.

Den innovativa DHC (Down Hill Control) funktionen gör det möjligt för vagnen att bromsa själv om den börjar rulla snabbare än den inställda hastigheten, vilket ger en säker och smidig körupplevelse även i uppförsbackar och nedförsbackar. Om du kör vagnen utan fjärrkontroll kan du enkelt aktivera en manuell läge för att rulla vagnen som en vanlig manuell golfvagn.

Med det långlivade litiumbatteriet på 20 Ah och en snabb laddningstid på cirka 4 timmar får du långvarig användning och hög prestanda på golfbanan. Den stabila och säkra golfvagnen har underhållsfria gummibeklädda hjul som tar sig enkelt över ojämnt underlag på golfbanan. Twin Engine GolfCaddy 55 är den perfekta partner för en bekväm och effektiv golfrunda, oavsett din spelstil eller bandesign.

Objektnr 634 688 209

Visningar 87

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Mån 1 jul 07:53

Twin Engine Golf Caddy 55 Svart

Pris

13 000 kr

Slutar om