Beskrivning

Detta är en ganska unik produkt som nog inte så många har en användning, men gör ändå en chansning och lägger upp en annons här.

Aldridge arm som jag säljer är ett tillbehör som kan användas vid styrketräning då man inte kan använda ena armen. Den säljs av hemsidan Equip Products. Den fungerar som en sele som man man spänner runt kroppen och sedan har man en vajer av mycket tåligt material som lindas runt skivstången, där den saknade/skadade armen annars hade varit.

Länk till butiken: https://equipproducts.com/products/aldridgearm
(Om du kollar länken ovan så finns det där även videos på hur man använder selen)

På andra bilden ser du en person med en arm som marklyfter mha denna sele. På bild 3 ser du mig köra marklyft med en arm (min andra arm var skadad och behövde opereras). Jag beställde denna produkt från Equip Products efter att jag råkat ut för en svår skada som krävde operation, vilket innebar att jag inte fick köra vanliga marklyft på mycket länge. Detta hjälpmedel gjorde så jag fortfarande kunde träna.

På hemsidan kostar en sån här sele ca 1500 kr, men sen är frakten dyr för att den skickas från USA. Utöver det fick jag betala tullavgift på flera hundra, så allt som allt hamnade det på omkring 2400 kr. Min arm är nu läkt så jag har inget behov av denna sele, vilket är varför jag försöker sälja den.

Objektnr 637 107 528

Visningar 20

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Fre 5 jul 11:35

Aldridge arm från EquipProducts (träningsprodukt för handikappade / enarmade)

Utropspris

|0 Bud

250 kr

Slutar om

martingo89

Göteborg, Sverige

5.0

martingo89

Verifierad

90 omdömen

Läs omdömen