Beskrivning

Fluorit hängsmycke borrad trumlad sten, 2,5-3,5 cm.

Fluorit kan ha många färger, men i sin rena form är det färglöst. Färgerna orsakas av olika spårämnen i stenen. Denna sten passar väl in i dagens tekniska tid, tiden för nya möjligheter, teknik och datorer. På platser där människor är hektiska och behöver mycket energi, mentalt och fysiskt, har denna sten bevisat sin effektivitet.

Lila fluorit har en stark effekt på solar plexus chakra, det kan hjälpa till att slappna av i kropp och själ. Det är särskilt en bra hjälp med människor med kreativa block. Denna sten är också perfekt i ett böne- eller meditationsrum.

Gul fluorit är också mycket avslappnande för solar plexus. Situationer relaterade till gamla sår, undertryckt sorg och känslor, kan lindras med hjälp av denna sten. Det kan hjälpa till att hantera eller positivt påverka situationer genom att stärka självvärdet. Slutligen är det en typisk "gruppsten", som inte bara kan få en grupp människor på samma våglängd, utan också lyfta deras humör till ett högre plan.

Grön fluorit är känt för att ha en avslappnande effekt när det finns rädsla runt hjärtat, eller när du kämpar med känslor av sorg. Denna sten sägs tona upp dig, på ett skonsamt sätt. Det för dig närmare ditt sanna jag. Också utmärkt för att föra in lugn och harmoni i rum där dysterheten har hängt kvar för länge.

Objektnr 636 866 738

Visningar 36

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Mån 8 jul 20:19

Fluorit hängsmycke borrad trumlad sten

Utropspris

|0 Bud

70 kr

Slutar om

charwes

Borås, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 195 omdömen

Läs omdömen