Beskrivning

The Lionel Hampton Art Tatum Buddy Rch Trio - Self titled Vinyl LP
USA 1956
Clef Records - MG C-709

(Skiva/Konvolut)

NM/VG+

Detta är alltså en amerikansk förstapress på Clef Records från 1956 som ur vissa aspekter ser ut som att den köpts igår. Otroligt! Konvolutet mycket fint, tejpat i toppen och lite allmänslitage här och där. Skivan är i toppskick, knappt några hairlines att tala om. Inga spindlemarks. Otroligt.

Nu i sommar kommer jag skicka upp några auktioner med skivor som jag gallrat ut från min egen samling. Skicket kommer variera men som tumregel kommer allt vara i minst brukbart skick. Jag har i mina år som samlare inhandlat skivor från flera olika genrer, det kommer alltså finnas vitt skilda typer av musik i auktionerna som ligger uppe nu och kommer upp framöver så se till att följa min profil och håll utkik!Alla skivor är visuellt bedömda om inget annat anges. Jag är inget proffs men försöker gradera så rättvist som möjligt, om problem efter köp uppstår så tveka inte att höra av dig. Jag svarar också gärna på frågor om det är något du undrar.

Samfrakt är självklart möjlig, avvakta efter eventuell vinst av flera köp så återkommer jag med samfrakten.

Vid vunnen auktion så ska köpet genomföras inom 3 dygn efter att auktionen gått ut, om inte annat överenskommits. Packar i bubbelplast med innerpåsen utanför konvolutet i en säker LP-mailer, och skickar med Postnord så snabbt som möjligt. Lycka till med budandet!

Mvh Petter

Objektnr 636 594 348

Visningar 31

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Fre 28 jun 19:21

The Lionel Hampton Art Tatum Buddy RIch Trio - Self titled Vinyl LP Toppex!!

Ledande bud

|

49 kr

Slutar om

PetterA23

Farsta, Sverige

5.0

Verifierad

93 omdömen

Läs omdömen