Beskrivning

Ett Ur från John Ward London enligt bilder. Det går att dra upp åtminstone lite (vi törs inte vrida för hårt) och den fungerar och tickar på liggande med glaset nedåt och även öppen. Fått den att fungera även nån gång även liggande med glaset uppåt men den behöver säkert en "genomgång". Man kan få skaka den lite för att hoppa igång. Detta är inte vårat expertområde men ni som bjuder vet nog vad ni bjuder på. Säljes som renoveringsobjekt. Diameter 65 mm, vikt 124 gram. Packas väl.

VÄNLIGEN LÄS TEXTEN NEDAN :

Internationell frakt UTANFÖR EU sker med Postnord !! Frakt med spårning / tracking går att få och är obligatoriskt på detta objekt. All frakt sker på köparens egen risk. Pris på begäran.

14 dgrs lagstadgad returrätt inom Sverige om inte varan står som renoveringsobjekt. Om ni är missnöjd så kontaktar ni oss direkt när ni mottagit varan och motiverar retur så tar vi saken därifrån. All packning sker noggrant och om nåt händer med paketet , försvinner eller blir skadat under transport så tar ni det med transportören. Vid återbetalning vid retur sker det efter att vi mottagit varan i samma skick som vi sände den och med samma packmaterial. Återbetalning sker via tradera. Ni / kunden står för kostnaden för returfrakten som då ska ske med samma fraktbolag.

Objektnr 645 632 034

Visningar 123

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 6 okt 21:12

Spindelur John Ward London 1700-tal, Silver, Fickur

Ledande bud

|

520 kr

Slutar om

Prima_Gamla_Grejer

Eskilstuna, Sverige

5.0

Prima_Gamla_Grejer

Företag

Toppsäljare

180 omdömen

Läs omdömen