Beskrivning

1. Robust spel: I denna bräda rör sig varje bit smidigt på spelplanen med 64 fack på den bärbara surfplattan. Delarna är mycket stabila för att leka med det klassiska schackbrädet, mynten och schackbrädet är magnetiska, lätta att spela utan att oroa sig för att mynten faller ner. Förbättra tänkande och inlärningsförmågan, den flexibla reaktionen i hjärnan och utveckla hand-öga-koordinationsförmåga.

2. Bärbar storlek. Storleken på det klassiska schackbrädet är 133 x 127 mm. Detta vikbara schackspel i perfekt storlek är tillräckligt litet för att bäras men tillräckligt stort för att leka bekvämt. Denna produkt är lätt att förvara och transportera och gör det möjligt att spela spel när som helst och var som helst.

3. Alla kan använda det: Reseschacksetet kan vara det perfekta spelet för ungdomar och alla åldrar. Tack vare det bärbara schackbrädet kan bitarna placeras i schackbrädet för enkel förvaring. Naturligtvis är detta det bästa schacket för alla.

4. Fantastisk gåva. Schackbrädet är lämpligt för att leka hemma, i skolan, på jobbet eller när du reser eftersom det är ett inre och yttre schackbräde. Detta unika schackspel är en minileksak. Så alla kommer att älska detta schack som en gåva, eftersom alla älskar det klassiska brädspelet.

5. Hög kvalitet Schackspelet är tillverkat av slitstark plast med fin textur, det är slätt när du spelar detta brädspel. Lätt och bärbart schackspel med noggrant utformade bitar för att göra spelet ännu roligare.

Objektnr 636 462 934

Visningar 44

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Ons 3 jul 17:12

Reseschack / Magnetiskt Schack

Utropspris

|0 Bud

79 kr

Slutar om

simpelainen

Kumla, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

615 omdömen

Läs omdömen