Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:Varje kompani i ett kapitel av Adeptus Astartes faller under befäl av en kapten. Det sägs ofta att en Space Marine är värd minst tio andra soldater; under ledning av en kapten sväller detta ytterligare, för de koordinerar sina krigare med dödlig precision och inspirerar sina anhängare att slåss med en hängivenhet och anda som inte kan ingjutas av träning eller disciplin enbart.

En Primaris-kapten i Phobos Armor är ett HQ-val för alla Adeptus Astartes-fraktioner – inklusive Blood Angels, Dark Angels och till och med rymdvargarna (för vilka han fyller rollen som Wolf Lord). Han är en mycket skicklig krigare i alla aspekter av striden och använder en dödlig mästerskapad anstiftarbultkarbin – ett skyttevapen som är designat för att beckasin fiendebefälhavare. Förutom att bära en kamouflage för att förstärka effekterna av täckning, kan Primaris-kaptenen i Phobos Armor använda en avancerad omni-förvrängare för att omintetgöra fiendens förstärkningar när de tar sig in på slagfältet.

Denna flerdelade plastmodell kommer i 9 komponenter och levereras med en Citadel 40 mm rund bas och ett Ultramarines Character Transfer Sheet. Du hittar de fullständiga reglerna för Primaris-kaptenen i Phobos Armor i Codex: Space Marines.

Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 611 643 433

Visningar 362

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

NY! Captain in Phobos Armour Space MarinesWarhammer 40 000

Pris

279 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 102 omdömen

Läs omdömen