Beskrivning

Sculpd keramikkit, lufttorr lera startsats för nybörjare med akrylfärgpennsset, keramikverktygsset, vattentät lack, penslar, svamp. Innehåller 1kg lera.

Vad kan jag göra med det här kitet? Du kan göra vattentäta dekorativa keramikbitar - nästan allt du kan tänka dig! Det du gör är verkligen upp till dig. Det är ditt eget kreativa uttryck genom lera.

Inte lämplig för mat/dryckeskärl. När är den bästa tiden att använda mitt kit? Mysiga keramikkvällar med en vän, lerdagar med dina närmaste och käraste och fullblåsta keramikfester är vårt favoritsätt att fastna i de bra sakerna. Runda upp din mest kreativa bukett och koppla av i att skapa ditt eget keramik tillsammans hemma, i trädgården, efter middagen eller var och när du känner dig. Keramik för avkoppling Vi kommer inte att ta full lera nörd på dig, men att skapa med lera är en sensorisk upplevelse som slappnar av sinnet genom att koppla bort våra tankar med utsidan, så att vi bara kan fokusera på materialet i våra händer. Förvänta dig en naturlig lugnande effekt – det är en gammal teknik som hjälper till att ansluta våra sinnen till jorden genom våra händer, och erbjuder en mycket nödvändig paus från vår digitala värld. Är du säker på att bli kär i den :) Kommer mina skapelser att vara vattentäta? Ja! Hittills har vattentätning av lufttorkad lera varit en svår utmaning. Vi har utvecklat ett nytt och innovativt vattentätt lack som gör att du kan skapa vattentäta keramikbitar hemifrån (inte livsmedelssäker). Den är lätt att applicera, icke-strimmig, icke-klibbig och erbjuder fantastisk täckning. Starta din keramikberättelse idag!

Objektnr 630670780

Visningar 50

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 3 maj 18:26

Sculpd keramikkit, lufttorr lera startsats för nybörjare

Utropspris

|0 Bud

239 kr

Auktionen avslutades utan bud

Lew93

Skövde, Sverige

4.7

Verifierad

55 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?