Beskrivning

120st färgpennor med dubbla spetsar i praktiskt fodral/väska.
Vattenbaserat färgbläck, luktfritt, giftfritt. Du behöver inte oroa dig för fläckar.

Som nytt!
Några stycken av pennorna är provade en handfull gånger, har sedan bara blivit liggandes oanvända i en låda.

"Funktioner och detaljer:

FLEXIBLA DUBBLA TOPPAR: Dessa tuschpennor med dubbla spetsar är ett måste för ditt nästa mästerverk. Använd penselspetsen för färgning, skuggning och blandning, och den fina spetsen för mindre detaljer. Du kan göra allt med en markör, extra 6 pennspetsar för utbyte ingår.

120 UNIKA FÄRGALTERNATIV: Du har aldrig haft en markeringsuppsättning som är så mångsidig. Du får ett stort utbud av livliga, högpigmenterade färger. Varje uppsättning innehåller primära färger och kompletterande färger och smälter vackert för extra dimension till ditt konstverk. Låt din konstnärlighet växa med dessa vattenfärgspennor! Och skapa konstverk som du aldrig har förut!

FÄRGADE TUSCHPENNOR: Vattenbaserat färgbläck, luktfritt, giftfritt. Du behöver inte oroa dig för fläckar. Enkelt lager och blanda olika färger utan att oroa dig för fläckar.

MÅNGSIDIG ANVÄNDNING: Set med dubbla spetsar, tuschpennor som kan göra allt. Den är perfekt för teckning, illustrationer, kalligrafi, korttillverkning, stämpling, färgböcker och allt annat du har som idé. Oavsett dina behov har dessa markörer täckt dig!

UTMÄRKT GÅVA: Det är ett idealiskt konst set och gåva för familj, vänner och alla färdighetsnivåer barn på födelsedagar, Thanksgiving, jul etc. Perfekt för barn att starta med konst och design med sitt giftfria och miljövänliga innehåll och dess snygga och färgglada förvaringsbox."

Se gärna mina andra annonser, jag samfraktar givetvis.

Objektnr 637 069 320

Visningar 78

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Tor 4 jul 18:41

120st färgpennor med dubbla spetsar i praktiskt fodral/väska. Som nytt!

Utropspris

|0 Bud

279 kr

Slutar om

dhedlund426

Motala, Sverige

5.0

dhedlund426

Verifierad

Toppsäljare

120 omdömen

Läs omdömen