Beskrivning

Säljer min Texas Instruments TI-82 STATS miniräknare. I bra skick.
Säljaren står för frakten.

Info om den

Här får du en av Sveriges mest populära grafräknare TI-82 STATS som är uppföljaren till den välkända modellen TI-82. TI 82 STATS är en grafritande räknare som passar väl in på grundskolans senare del samt på gymnasiet.

TI-82 är det mest populära valet för gymnasiet, och den yttre designen påminner mycket om de mer avancerade modellerna TI-84 Plus och TI-84 Plus CE-T. Med ett gränssnitt som är lätt att förstå är TI 82 ett bra val för gymnasiet samt för enklare matematik, ekonomi och naturvetenskapliga ämnen.

Texas Instruments TI-82 har bland annat väl utvecklade statistiska och ekonomiska funktioner, andra smarta funktioner hos Texas TI-82 är ekvationslösningar, beräkningar av reella och komplexa tal. Alla dessa funktioner gör att Texas Instruments TI-82 passar både i skolan, på kontoret eller hemma.

Med många förbättringarMed stor display plats för 8 rader och 16 tecken per rad är Texas TI-82 en avancerad miniräknare som klarar av avancerade uträkningar, kalkyleringar och statistiska beräkningar.

Denna grafräknare har dessutom många förbättringar jämfört med sin föregångare. Bland annat kan nämnas två nya diagramtyper (polär och sekventiell) samt tillägget av en ny typ data, nämligen list-data.

Dessutom har beräkningar med matriser utvidgats till 50x50 i storlek och möjligheten att programmera på själva miniräknaren i programmeringsenheten "assembly" har lagts till.

TI 82 Stats har avancerade statistiska funktioner som hypotestest och konfidensintervall.

I paketet TI 82 medföljerTexas TI-82 STATS Grafräknare4 x AAA-BatterierGarantibevis (3 års garanti!)Video introduktion till grafritande miniräknare TI-82Introduktions-video till Texas Instruments TI-82

Egenskaper TI-82 STATS32 kB RAM: 24 kB tillgängligt för användaren.8-radigt teckenfönster med 16 tecken per rad, 64 x 96 bildpunkter och hög kontrast; delad skärm med graftabell.Reella och komplexa tal beräknas med 14-siffrors noggrannhet och visas med 10 siffror plus en tvåsiffrig exponent.Ritar 10 rektangulära funktioner, 6 parametriska uttryck, 6 polära uttryck samt 3 rekursivt definierade sekvenser med 7 olika grafstilar.Interaktiv grafisk analys med derivator och integraler.Avancerade statistiska funktioner, bl a hypotestest och beräkning av konfidensintervall.Användardefinierade listnamn. Upp till 999 element kan lagras i listorna.Sannolikhetsfördelningar.Finansfunktioner (penningvärdesutveckling, kassaflödesberäkningar och avskrivningar).Spara och analysera upp till 10 matriser vars storlek endast begränsas av tillgängligt minne.Löser ekvationer.Stöder programmering (TI-Basic och Z80-assembler).3 års garanti.

Objektnr 637 237 589

Visningar 45

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 7 jul 10:42

Texas Instruments TI-82 STATS

Utropspris

|0 Bud

100 kr

Slutar om

LadySarah

Sundbyberg , Sverige

4.8

Verifierad

Toppsäljare

442 omdömen

Läs omdömen