Beskrivning

En ägare, med manual och kvitto.
Remmen som öppnar luckan är bytt för en månad sedan.

https://smartson.se/test/ljud-bild/dvd/denon-dvd-2200/

Med DVD-2200 har Denon lyckats med konststycket att göra en DVD-spelare som nästan når upp till den kritikerrosade EISA-vinnaren DVD-2900, men som har ett betydligt lägre pris. Det är tydligt att Denon behåller sin status som en av de bästa tillverkarna i världen på hemmabio!

För entusiaster
DVD-2200 är en entusiastspelare som ger dig tillgång till alla möjligheter och de senaste tekniska landvinningarna. Precis som dem exklusivare modellen har de också senaste generationens D/A-omvandlare för bild, 12 bit/108 MHz. Med komponentvideoutgångarna kan du också använda Progressive Scan, både i PAL och NTSC.
Så gott som hela bilddelen är identisk med den som sitter i DVD-2900. Det betyder att du får samma bildjusteringsmöjligheter – inklusive gamma – som gör att du kan optimera bildvisningen för en vanlig TV, plasmaskärm eller projektor. Att bilddelen också betyder att du får en mycket hög bildkvalitet behöver vi väl knappast nämna…

Härligt ljud
Denon har gjort mycket för att DVD-2200 ska ha ett ljud som är av samma klass som bilden. Att ljudomvandlarna håller en hög kvalitet hörs tydligt, oavsett om du lyssnar på vanlig CD, DVD, DVD-Audio eller SACD. De inbyggda dekodrarna gör också att du kan ställa justera för de olika högtalarna för både SACD och DVD-Audio. För det senare kan du även ställa in ljudfördröjning i alla kanaler.
För att maximera ljudkvaliteten finns också en Pure Direct-funktion, som gör att både displayen och videodelen stängs av när du lyssnar på musik.

Klarar det mesta
DVD-2200 spelar de allra flesta typerna av skivor och format som finns på marknaden idag. Som nämnt tidigare så klarar den de högupplösta formaten DVD-Audio och SACD i antingen två eller fem kanaler, och med en betydligt högre kvalitet än CD.
Förutom dessa två High End-format så klarar DVD-2200 följande format: CD, DVD, MP3, VCD/SVCD, DVD+/-RW, Jpeg, Fuji och Kodak. De tre sista är format för vanliga digitala stillbilder och med dessa så kan du titta på semesterbilderna (från en bränd CD-skiva) direkt på TV:n.
Det råder inga som helst tvivel om att Denon både kan film och musik!

Objektnr 631404043

Visningar 288

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 11 maj 14:07

DENON DVD-2200

Ledande bud

|

315 kr

Slutar om

Eric_P

Örebro, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

260 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?