Beskrivning

Vackert mönsterstickad tröja i mjuk, varm ull. Rund halsringning, välsittande raglanskärning och förstärkning på armbågarna. Tröjan är hel och ingenting som är trasig. Det är dock nopprig hit och dit då där det 100% ull (se bilder). Storlek-lappen bortklippt och uppskattas storlek stor S / liten M i dammodell.

Vid ev. frågor, eller om du är osäker på varan så ta gärna kontakt med mig först innan du köper :)

———————
Beskrivning

Skön tröja i mjuk, varm ull för vardag och avslappnat uteliv. Ett vackert mönsterstickat plagg som också ger hög funktion då ull leder bort kroppsfukt från underliggande klädlager och är en av få fibrer som värmer i fuktigt tillstånd. Perfekt som isolerande mellanlager under skaljackan, eller tillsammans med exempelvis en dunväst under varmare dagar. Rund halsringning och raglanskurna ärmar med förstärkta armbågar. Ribbstickade muddar i ärmslut och nertill.

Denna produkt är gjord i ull, naturens eget funktionsmaterial. Förnybart och naturligt nedbrytbart. Slitstarkt och ändå mjukt. Värmande när det är kallt, behagligt svalkande i varmt väder. Naturligt luktavvisande samtidigt som det leder bort fukt.

Objektnr 636 363 331

Visningar 125

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket

Andra gillar också

Tor 18 jul 10:34

Fjällräven | ÖVIK KNIT SWEATER W | dam

Pris

1 100 kr

as_default

Oxelösund, Sverige

5.0

as_default

Verifierad

Toppsäljare

470 omdömen

Läs omdömen