Beskrivning

**Beskrivning:**

En intressant förfalskning/replica av ett italienskt Sardinien - 3 Lire frimärke. Observera att det står ”C POSTE 3” men på ett äkta frimärke ska det stå ”L POSTE 3”.

Observera att Detta är en mycket gammal förfalskning, minst 100 år eller mycket äldre (den kommer från min gammelfarfars frimärkssamling).

Skick : Skicket är enligt bilderna.

Returer:*

Jag accepterar självklart returer om bilderna ej överensstämmer med frimärket du fått. Jag gör mitt bästa för att beskriva så noggrant som möjligt. Frimärket du får är exakt det som visas på bilderna, så se noga på dem och ställ så många frågor du behöver för ett välgrundat beslut. Observera att bilderna är tagna med en iPhone (jag har tyvärr ingen möjlighet att scanna), så viss nyansskillnad kan upplevas i verkligheten jämfört med vad du ser på din skärm, beroende på skärminställningar och ljusförhållanden vid fotograferingen.

Det finns två fraktalternativ att välja på:

1. ( 18 kr ) vanligt frimärke till brevlådan. Väljer du detta alternativ notera att det inte är spårbart och det är helt på egen risk. Jag kan inte ta ansvar för vad som sker med brevet efter att jag postat det.

2. ( 51 kr ) spårbart till brevlådan med PostNord. Jag rekommenderar detta alternativ för att säkerställa att frimärket är spårbart och inte kommer bort under transporten.

Jag skickar inom 1-3 vardagar efter mottagen betalning.

Tveka inte att ställa frågor om du vill ha mer information. Jag har nyligen ärvt en mycket fin samling, är ingen expert och baserar mina priser på liknande försäljningar. Du är välkommen att ge ett eget prisförslag; jag accepterar dem oftast om de är rimliga. Jag tar även tacksamt emot tips om något är felaktigt beskrivet i annonsen!

Lycka till med budgivningen!

Objektnr 644 566 003

Visningar 42

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 13 okt 20:44

Replica | förfalskning | Sardinien - 3 Lire

Pris

250 kr

LilysTreasureBox

Täby, Sverige

4.9

LilysTreasureBox

Verifierad

Toppsäljare

329 omdömen

Läs omdömen