Beskrivning

Förträfflig stabilisator/gimbal till din actionkamera! Endast använd vid ett tillfälle, som ny!

För GoPro Hero 11/10/9/8/7/6/5/4/3, DJI OSMO Action, DJI OSMO Action3, Insta360 ONE R (4K & 1-tum) och andra actionkameror med liknande storlek.

En helt ny design av actionkameramontering - en snabblåsklämma med fjäderspänne. Alltså inga krångliga åtdragningsskruvar.
iSteady Pro 4 är resistent mot vattenstänk från alla håll. Den är din bra partner en regnig eller snörik dag och låter dig göra utomhustagningar utan begränsningar.

Trådlös anslutning av GoPro Hero 11/10/9/8/7/6/5, där du kan styra kamerans avtryckarknapp för att ta ett foto eller videor och den låga energiförbrukningen med Bluetooth ger gimbalen hela 50 % längre batteritid jämfört med till den tidigare WiFi-anslutningen.

Med en kraftfull och treaxlad borstlös motor och en ny uppgraderad iSteady 5.0 anti-shake-algoritm, erbjuder den en ny nivå av mjukt resultat även under dynamiska rörelser.

3-axlig kontroll/lägesomkopplare/trigger gör saker enklare

iSteady Pro 4 är intuitivt lätt att använda med sin enkla knappdesign, och panorerings-/rullnings-/lutningsaxlarna är alla kontrollerbara. Tryck bara på knappen för att byta arbetsläge och indikatorn visar det aktuella läget tydligt.

Appen till iSteady Pro 4 låter din telefon fjärrstyra kamerans fotograferingsriktning, och även anpassa dina gynnsamma inställningar som dödzon och andra parametrar för att matcha dina unika behov.

Innehåller:
- iSteady Pro 4
- Ministativ
- Laddningskabel USB-C
- Bärväska

Obs. Saknas Kamera Charging Cable.

Objektnr 637 174 064

Visningar 109

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Mån 29 jul 12:49

Hohem iSteady Pro4 Gimbal Stabilisator

Pris

895 kr

Rob39

Ljungby, Sverige

5.0

Rob39

Verifierad

Toppsäljare

126 omdömen

Läs omdömen