Beskrivning

Dags att sälja min handhållna Lenovo Legion Go då jag lagt av med gaming för stunden.

Jag har bara använt tangentbord och mus så den är rätt så orörd. Sitter även ett skärmskydd på och ett skydande skal.

Följer även med en USB hub där man kan koppla in nätverkskabel och 2 usb portar och en usb-c och en 100 watts usb-c där man sätter i ladd kabeln om man vill.

Det är din uppgift att se produktens skick och vad det är för något och om du tvekar så kan du ställa frågor. Vid bud/köp så accepterar du varans skick och vad det är för något.

Skickas i orginal förpackningar och packas väl.

Kraftfull handhållen konsol med 8,8" pekskärm och löstagbara TrueStrike-kontroller

8,8" QHD+ (2560 x 1600) IPS-pekskärm
144 Hz PureSight Gaming-skärm
16 GB LPDDR5X RAM, 512 GB PCIe Gen 4 SSD
AMD Ryzen Z1™ Extreme med AMD RDNA Graphics
Löstagbara Legion TrueStrike-kontroller
Windows 11 Home
Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2

Ta dina spelupplevelser till nya höjder med Lenovo Legion Go! Utrustad med en fantastisk 8,8" QHD+ PureSight Gaming-pekskärm och innovativa avtagbara TrueStrike-kontroller, den handhållna konsolen erbjuder ett nytt och flexibelt sätt att njuta av dina favoritspel.

Spela var som helst

Legion Go är den perfekta enheten för gaming hemma och på språng! Tack vare de avtagbara kontrollerna kan du spela ergonomiskt, oavsett om du spelar på skrivbordet, i soffan, på tåget, flyget eller i ett kafé. Legion Go är kompatibel med Legion Glasses, som även möjliggör AR-spel.

Prestanda på datornivå i bärbar form

En AMD Ryzen™ Z1 Extreme-processor, 16 gigabyte LPDDR5X-minne och en 512 GB PCIe Gen4-hårddisk erbjuder extrem prestanda för handhållen gaming. Den åttakärniga Z1-processorn är utrustad med Zen 4-arkitektur och ett RDNA™ 3-grafikkort som säkerställer en uppslukande och smidig mobil spelupplevelse.

144 Hz PureSight Gaming-pekskärm

En uppdateringsfrekvens på upp till 144 Hz i kombination med QHD+-upplösning (2560 x 1600) ger otroligt skarp spelgrafik med smidiga rörelser. PureSight Gaming-skärmen når en ljusstyrka på upp till 500 nit och har ett 97 % DCI-P3-färgomfång. Skärmupplösning och uppdateringsfrekvens kan justeras dynamiskt mellan 1600p och 800p samt 144 Hz och 60 Hz.

Legion TrueStrike – ta full kontroll

De innovativa, avtagbara TrueStrike-kontrollerna är utformade med komfort och precision i åtanke. Halleffekt-teknik, halkfri yta, konfigureringsbara knappar och en integrerad pekplatta ger dina händer fullständig kontroll. I FPS-läget kan du ta bort kontrollerna från skärmen och använda stativet på baksidan av Legion Go som ett stöd för WASD-tangenterna.

Objektnr 637 285 035

Visningar 136

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Tis 30 jul 17:25

Lenovo Legion Go Handhållen | Skärmskydd + Skal | 100W USB Hub | Nyskick

Pris

6 449 kr

Någon annan har föreslagit 5 200 kr.

DenDärSnubben

Enköping, Sverige

5.0

DenDärSnubben

Verifierad

77 omdömen

Läs omdömen