Beskrivning

CUTRIN BIO + FOR WOMEN: SET MED TRE PRODUKTER (nypris ca 835kr). Ingen förpackning/produkt öppnad, bild nr 2, 3, 4 lånade fr internet.

•STRENGTHENING SCHAMPOO, 250 ml, ord.pris 290kr. Ett otroligt bra shampo för kvinnor som upplever håravfall/ att håret blivit tunnare. Rengör varsamt hår och hårbotten samtidigt som det stärker och stimulerar håret.
är ett stärkande schampo för kvinnor som upplever att håret tunnas ut på grund av håravfall. Schampot rengör varsamt hår och hårbotten samtidigt som det stärker och stimulerar håret. Vegansk. 250 ml. Använd gärna i kombination med BIO+ Strengthening Conditioner och serum

•STRENGTHENING CONDITIONER, 200ml, ord.pris 290kr. Ett stärkande och utredande balsam för kvinnor som upplever att håret tunnas ut på grund av håravfall. Balsamet vårdar håret samtidigt som det stärker och stimulerar. Håret blir följsamt och får mer glans. Vegansk. 200 ml. Använd gärna i kombination med BIO+ Strengthening Shampoo och Serum ftån samma serie.

•STRENGTHENING SCALP SERUM, 100ml, ord.pris 255kr. Ett energigivande hårbottenserum för kvinnor. Serumet hjälper till att stärka håret och bidrar till att stimulera ny hårväxt. Med Cutrin Hair Vitality-teknologi som kombinerar lindrande och skyddande naturlig nordisk havreolja med F-vitamin och anagain. Passar kvinnor med förtunnat hår och/eller som sparar till långt hår.

Kolla även våra andra auktioner! Kommer fler snart då vi ska renovera badum och flytta så säljer många saker billigt.

Vi skickar varan så snart som möjligt efter betalning. För oss är det viktigt att kommunikationen är vänlig, tydlig och med en trevlig ton. Fråga om Du undrar något! Det går bra att avvakta med betalning om du meddelar men skickar varan först efter betalning. Har ingen regel om att betalning måste ske inom tre dagar el liknande men produkten skickas snabbare vid betalning inom inte alltför lång tid.

Hoppas Du hittar något på vår sida. Varmt välkommen att lägga bud!

Objektnr 633279947

Visningar 46

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 15:41

CUTRIN BIO+ FOR WOMEN, SET: STRENGTHENING SCHAMPOO, CONDITIONER, SCALP SERUM

Slutpris

|

139 kr

Auktionen är avslutad

Disneyworld vann auktionen

uffe300

Uppsala, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

519 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?