Beskrivning

NYTT Verso Body Oil Cleanser kroppsolja 50 ml

Verso Body Oil Cleanser är en skonsam rengöring för hela kroppen. Den har återfuktande och milt exfolierande egenskaper med en lugnande effekt på huden.

SKONSAM OCH EFFEKTIV RENGÖRING FÖR KROPPEN
En klassisk daglig rengöring till kroppen kan lätt ge oönskade effekter på huden, som yttrar sig i torrhet och irritation. Body Oil Cleanser är inte som en klassisk rengöring utan är en mild men samtidigt effektiv rengöring där fokus är att rengöra huden väl men samtidigt vårda hudens barriär med en återfuktande effekt. Verso Body Oil Cleanser är framtagen för att vara ett skonsamt men effektivt alternativ på rengöring till kroppen i duschen. När den masseras upplevs en mjuk och följsam textur. Efter användning får huden en ren och samtidigt återfuktad känsla.

SÅ FUNGERAR BODY OIL CLEANSER
Body Oil Cleanser innehåller solrosoljan, Helianthus Annuss Hybrid Oil, som lämnar den mjuka, lugnande och återfuktande känslan på huden. Tillsammans med havre och BHA (salicylsyra) kommer den att bli effektivt rengörande men samtidigt lugna tillfällig rodnad. Denna unika kombination ger en minskad irritation och obehag som lätt kan uppstå med en traditionell duschprodukt. Den mjuka oljetexturen kommer att transformeras till en lätt löddrande skum i kontakt med vatten, utan att lämna en kladdig känsla på huden.

ANVÄNDNING
Appliceras på fuktad hud i duschen och massera över hela kroppen. För att få ytterligare effekt kan produkten även ligga kvar och verka i ett par minuter innan den sköljs av. Används dagligen eller efter behov.

Objektnr 634673890

Visningar 31

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 30 jun 23:50

NYTT Verso Body Oil Cleanser exfolierande kroppsolja 50 ml SALICYLIC ACID

Pris

49 kr

pirajan

Stockholm, Sverige

4.8

pirajan

Verifierad

Toppsäljare

2 341 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?