Beskrivning

Obs!
Kattkojan är i fint skick man har under en frakt blivit lite skadad runt öppningen då den är mer ömtålig just runt den. Det går små märken/sprickor som inte gått igenom utan är på utsidan men får det att se lite vikt ut i materialet. Jag själv tycker inte detta påverkar mycket men viktigt att man vet om detta.

Säljer en jättefin Kattkoja från Meyou Paris, nypris 2499kr
Köpte denna begagnat men säljer vidare då mina katter inte gillar den, vilket är så tråkigt för ÄNTLIGEN hade jag hittat en snygg Kattkoja som inte var täckt i plysch.

Le Cube från det franska märket Meyou Paris kombinerar renheten med grafisk form med mjukheten av en vävd bubbla. En skyddad plats för din katt: en mysig kub med plats för sömn och lek, både funktionalitet och design.

Cocon är en vävd kokong för din hemmatiger, en plats för dagliga tupplurar och en plats att erbjuda din katt en möjlighet att klösa och markera revir. Kokongen är vävd för hand och överdraget är både en plats för din katt att klösa och en plats att chilla inuti. En 2-i-1 produkt i mycket snygg design som kommer att glädja din katt-kamrat och vara en stilren möbel i ert hem.

Diameter Cocon: 40cm, öppning ca 20 cm.

Cocon kan rengöras med en fuktig trasa, innerkudden är tvättbar i maskin skontvättprogram 30°C.

Produktens material består av: Bomull, harts, metall och polyester.

Objektnr 636 107 514

Visningar 31

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Tis 25 jun 19:18

Kattkoja Le Cube grå

Utropspris

|0 Bud

828 kr

Auktionen avslutades utan bud

sirijohannaa

Jönköping , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

110 omdömen