Beskrivning

[4.3'' LCD-skärm] - Elikliv Coin Microscope visar fantastiska bilder och videor på 4.3-tums skärmen, vilket gör att alla observationsresultat kan ses i detalj för enkel och noggrann observation, lödning, etc.
[50X-1000X förstoring] - Med DM4-myntförstoringsglaset för felmynt kan du se de otroliga detaljerna i observationer med en förstoring på 50X till 1000X. Den faktiska förstoringen varierar beroende på skärmens storlek, avståndet mellan kameran och observationerna.

[8 justerbara LED-lampor] - Det här myntmikroskopet med ljus har 8 justerbara LED-lampor som lyser jämnt och starkt för att säkerställa att dina prover är tydliga i mörka miljöer.
[Bilder och videor] - Elikliv Myntmikroskop är inte bara ett mikroskop, utan också en kamera som kan ta bilder och spela in videor. Du kan lagra bilderna på mikrokortet och visa dem. (Maximalt stöd för 32 GB mikrokort, ingår).

[Stöd för anslutning till PC] - Det digitala mikroskopet DM4 stöder anslutning till PC eller bärbar dator för en större vy när du vill observera i större skala och för att underlätta datadelning och analys. För win 10 kan du koppla in USB-porten och söka efter CAMERA i Windows.

[Inbyggt uppladdningsbart batteri] - Inbyggt uppladdningsbart litiumjonbatteri (2600mAh) för att ge 4 timmars arbetstid. Elikliv LCD-digitalmikroskop stöder även laddning av powerbank.
[Mycket använd, bra present] -Det digitala mikroskopet är mycket lämpligt för inspektion av kretskort, insekter, mynt, smycken och frimärken, reparation av armbandsur/ur, huddetektering, inspektion av barnutbildning, textilindustri, biologisk observation (inte lämplig för celler), QC-inspektion, vetenskapliga forskare.

Objektnr 636 562 442

Visningar 23

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Lör 20 jul 23:59

NY! Elikliv DM4 4.3" LCD Digital Microscope 1000X, USB-mikroskop

Pris

399 kr

tmux

ÅKERSBERGA, Sverige

5.0

tmux

Företag

Toppsäljare

736 omdömen

Läs omdömen