Beskrivning

Knälång, rosa-röd klänning i trikå i perfekt skick från Pure Female. Etiketter saknas och bara använd fåtal gånger.

Ibland är det enkla precis vad du behöver. Stella jersey dress bjuder på förenklad perfektion med sitt tyg i mjukaste viskos-trikå och en mustig, rosa-röd färg. Klänningen är avskuren i midjan och har en rynkad kjol med fint fall. ¾ lång ärm med vidd och elastiskt ärmslut.

Detaljer:
Knälång klänning sydd i stretchig trikå i viskos/elastan.
¾-ärm med liten puff nertill. Resår i ärmslut.
Vid kjol med rynk i midjan.
Rundad halsringning.

Klänningens mått:
Hel längd 108
Ärmlängd 51
Bystvidd 94
Midjevidd 86
Vidd nertill 184

Tänk på att detta är plaggets mått och att det är ett stretchigt tyg. Jämför gärna dessa mått med ett liknande plagg du har hemma (jämför inte med dina kroppsmått).

94% Viskos 6% Elastan


Fraktinformation:
Vi tillämpar Postnord spårbar frakt för att garantera leveransen av din klänning. Din klänning kommer att skickas inom 7 arbetsdagar från det att din betalning har slutförts.

Reklamation och retur:
Vi erbjuder reklamation om klänningen avviker från beskrivningen i annonsen, och vi står för returfrakten i sådana fall. Det är viktigt att notera att eftersom vi förmedlar klänningar från privatpersoner, kan vi inte erbjuda fri returrätt om en klänning inte passar. Vi vill dock påminna dig om att du har möjlighet att sälja klänningen vidare genom vår tjänst.

Vi förmedlar klänningar som en gång har klickats hem från Pure Females online-shop och som nu är redo att älskas på nytt. Det kan vara allt från klänningar i nyskick till klänningar med en lång historia att berätta. Du hittar detaljerad information om varje klänning i dess annons, inklusive annan relevant information. Vi garanterar att både kund och klänning är äkta, då båda verifieras genom sitt originalköp hos Pure Female.

Objektsnr 630667246

Visningar 123

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 17:48

Stella jersey dress - Marsala red

Pris

400 kr

PureFemale

Borås, Sverige

4.8

PureFemale

Företag

30 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?