Beskrivning

S|
Matilda Dress - Blomstrande Elegans för Alla Dina Säsongsmoment

Omfamna varje tillfälle med Matilda klänningen, skapad för att ge dig en sofistikerad och blommig stil. Perfekt för alla årstider, kombinerar denna klänning komfort och mode på ett oslagbart sätt.

? Nyckelfunktioner:

? Blommig Design: Matilda klänningen har ett charmigt blommönster i nyanser av rosa, vinrött och grått som ger en romantisk känsla. Den plisserade designen och de långa ärmarna tillför en elegant och feminin touch.

? Bekväm Passform: Tillverkad av mjukt och luftigt material som känns behagligt mot huden, vilket ger en bekväm passform hela dagen. Den insvängda midjan skapar en smickrande silhuett utan att kompromissa med komforten.

? Perfekt för Alla Tillfällen: Oavsett om du ska på en vårfest, en höstpromenad eller en middag med vänner, är Matilda klänningen det perfekta valet. Dess blommiga mönster och lätta material gör den idealisk för alla säsonger.

? Detaljer som Sticker ut: Den subtila volangkragen och de plisserade detaljerna ger klänningen en unik och stilfull touch. De långa ärmarna med nyckelhålsdetalj vid halsringningen ger en extra dimension av elegans.

🛍? Beställ Nu och Omfamna Blomstrande Elegans med Matilda Dress!

Gör varje dag speciell med denna fantastiska klänning. Missa inte chansen att lägga till Matilda klänningen till din garderob och sprid skönhet var du än går.

🔗 Köp Nu och upplev blomstrande elegans och komfort som aldrig förr!

Material: Polyester och chiffon

Färger: Vit med blommönster

Storlekar: S, M, L, XL

REApris: 99kr
OrdPris: 799 SEK

Leveranstid: 2-4 arbetsdagar

.

Objektnr 637 409 351

Visningar 20

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Lör 6 jul 12:42

Matilda Klänning - NY - Storlek S

Utropspris

|0 Bud

99 kr

Slutar om

Coalandhoney

Vega, Sverige

Coalandhoney

Företag

23 omdömen

Läs omdömen