Beskrivning

Oanvända!

En jacka och ett par byxor från NRS. Jackan är i färgen Moroccan Blue och byxorna är i färgen Gunmetal. Båda plaggen är i storlek XL.
Obs storlekarna är i XL!

Jacka:
Endurancejackan är tillverkad av det lätta materialet HyproTex ,som ger vattentät och andningsbar skydd samtidigt som den är flexibel för båtliv och lätt att packa undan. Justerbara polyuretanmanschetter vid hals och handleder hjälper till att hålla vattnet ute. Jackans skärning är designad för att ge utrymme för lager på lager utan att begränsa paddelrörelser. Midjan säkras med en justerbar dragsko. Fabrikstejpade sömmar säkerställer att jackan är vattentät. Greppvänliga polyuretandots längs fållen håller jackan på plats. Endurancejackan har även en ärmficka med vattenresistent dragkedja för små viktiga tillhörigheter.

Byxor:
Nrs Men's Endurance Splash Pant är ett par lätta, vattenavvisande överdragsbyxor för herrar, som är designade för att ge dig bra skydd mot vind, vattenstänk och regn när du paddlar. Paddelbyxorna tillverkas av HyproTex, ett lättviktigt, tekniskt material med bra andningsförmåga och vattenavvisande egenskaper, och har förstärkningar av HyproTex i områden med högt slitage. Den höga midjan ger i kombination med det breda neoprenmidjebandet optimal täckning när du sitter ner och hjälper till att hålla vattnet ute. Byxorna har även en justerbar passform och en lårficka med vattenresistent dragkedja.

Objektnr 636 944 226

Visningar 25

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 29 jun 20:43

Nytt NRS Set paddel kläder Endurance Jacka XL moroccan Blue Byxor XL gunmetal

Utropspris

|0 Bud

589 kr

Slutar om

SmartLock

Täby, Sverige

5.0

SmartLock

Verifierad

99 omdömen

Läs omdömen