Beskrivning

M|
Söt amningstopp från Boob, stl M. 100% ekologisk bomull. Skön modell. Vid modell med extra vidd fram då tyget ligger i lagda veck där (hur mycket vidd som helst utan att bli bylsig!)! Gömt i vecken fram finns en vertikal amningsöppning på varje sida. (Jag tyckte dock att det var enklare att bara lyfta på framdelen, eller stoppa in bebisen under tröjan - gott om plats!).
Superskönt tyg, tunn och luftig slubtrikå som känns lätt och sitter inte åt någonstans. Känns knappt att man har nåt på sig! :) Lite ringad utan att kännas urringad, halvlång ärm. Även gott om plats för gravidmage, men den är inte så lång (ca 58 cm från axel till nederkant. Allt i allt en jättesöt topp, ”generös” modell utan att kännas bylsig eller se stor/bylsig ut! Finare på än på bild! Jag har ljusat upp någon bild för att man ska se detaljer. Modellen säljs inte längre. Sparsamt använd
Jättebra kvalitet, har hållit sig fin och är inte alls tvättpåverkad. I skick som ny!

Tvättat parfymfritt utan sköljmedel, ej torktumlat. Pedantskött!

Djur- och rökfritt doftminimerat hem.

Vikt utan emballage: 150 gram

Lycka till! Jag samfraktar så klart! Upp till 1 kg = 69 kr, upp till 2 kg = 79 kr
Eftersom jag har långt till både postlåda och ombud och är hemma med små barn så kan det ibland ta några dagar extra innan jag hinner posta paketet! Hör av dig om du har några önskemål så försöker jag lösa så gott det går! Och hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar!

Objektnr 633433047

Visningar 78

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 25 maj 12:26

Missa inte! Boob amningstopp i nyskick, stl M, amningströja

Ledande bud

|

75 kr

Slutar om

MalinT

Sälen, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

465 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?