Beskrivning

I denna annons säljs: Samsung Galaxy S22 Ultra bakkamera enhet, Samsung Original. Begagnat men som nytt och fullt fungerande. Linserna skyddas mot partiklar och smuts med isoleringstejp som inte lämnar några spår. Skickas i antistatisk förseglingspåse och paketeras väl med bubbelplast. Kompatibel med: Samsung Galaxy S22 Ultra. Marknadspris i Sverige för komplett bakre kamera enhet: 1799-1999kr.

Upplever du några problem med din Samsung S22 Ultra Bakre Kamera?
Skakar under fotografering, bilder blir suddiga, missfärgade, innehåller svarta fläckar eller visar en svart skärm? Bakre kamerorna kan vara skadade, smutsiga eller så har linserna blivit repade. I så fall kan det vara dags att byta ut kameran på S22 Ultra.

Vad är bäst?
Jo Samsung Original, såklart. Köp dom bästa och mest kompatibla reservdelarna hos mig och spara på miljön samtidigt.

Varför välja att köpa av mig? Jag har erfarenhet av iPhone & iPad reparationer sedan 2012 och t.o.m. Apple har rekommenderat mig som ICKE certifierad reparatör. Men såklart har jag lagat en hel del Samsung genom åren också. Jag har erfarenhet av näthandel sedan 2008 och har bedrivit företag sedan 2014. Under dessa år har jag samlat på mig 1000+ recensioner på olika plattformar med ett stadigt snitt på 5/5 gällande både fysisk handel och näthandel. Jag säljer självklart bara sådant jag själv använder, har testat eller har erfarenhet av som jag är stolt över att förmedla till mina kunder. En nöjd kund är en lyckad affär!

Annan tanke kring priset?
Föreslå pris så kanske vi kan komma överens om något :)

FRAKT!
Samfrakt går suveränt! Skickas med Postnord spårbart paket till brevlåda för 51kr eller spårbart paket till ombud för 58kr. Skickar så snabbt jag bara kan! Självklart går avhämtning bra också. Passar inte Postnord dig? Hör av dig så hittar vi den bästa lösningen för dig.

BETALNING!
Förväntar mig betalning direkt eller som max 3 dagar från avslutad auktion/annons, detta för att jag ska kunna skicka allt så snabbt det bara går!

ÅNGERRÄTT!

14 dagars ångerrätt. Kontakt sker via mail som finns på ditt köp.
Ångerperioden räknas från det datum du mottog varorna i din beställning.
Du betalar själv kostnaden för returfrakten. Varan ska vara i samma skick som vid leverans.

Lycka till med din reparation!
Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte, kontakta mig! :D

Objektnr 636 921 127

Visningar 44

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Tor 25 jul 16:27

Samsung Galaxy S22 Ultra Bakkamera enhet | Samsung Original

Pris

999 kr

nejnejworkshop

Strängnäs, Sverige

5.0

nejnejworkshop

Företag

Toppsäljare

619 omdömen

Läs omdömen