Beskrivning

Strängljus utomhus 3 meter 11 glödlampor vattentäta ljusslingor.

1. Säker och hållbar utomhuslykta: Vår sfäriska trädgårdslampa på 3 m g40 är UKCA-certifierad, har väderbeständig teknik och flexibla, åldersbeständiga ledningar, vilket gör den säker att använda utomhus under alla årstider. Lamporna är också energieffektiva, förbrukar endast 7 watt per glödlampa och har en livslängd på 2000 timmar.

2. End-to-end-anslutning: Dessa trädgårdsljusslingor har en vattentät anslutning från ände till ände, vilket gör att upp till 3 ljusslingor kan kopplas samman för att täcka ett större område. Plug and play, inget krångel.

3. Vad du får: Med detta köp får du 1 3-meters ljusslinga, 11 glasklara glödlampor (1 reserv). Om en av glödlamporna är trasig, byt bara ut den så påverkar det inte belysningen av andra lampor.

4. Lämplig för alla tillfällen: Dessa utomhuslampor skapar en varm och inbjudande atmosfär, vilket gör dem till det perfekta tillskottet till fester, bröllop, helgdagar, födelsedagar, Halloween och mer. Perfekt för användning på uteplatser, uteplatser, verandor, trädgårdar, bakgårdar, däck och kaffebarer.

Objektnr 632514491

Visningar 88

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 6 jun 16:29

3m11 utomhus vattentät ljusslinga strömförsörjning IP44

Pris

264 kr

Slutar om

Norrskensbelysning

Cagliari, Italien

Norrskensbelysning

Verifierad

2 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?