Beskrivning

Stor planta (ca 60cm hög) för dig som vill ha många variegerade babyplantor i sommar, denna moderplanta levererar knölar på löpande band. Variegeringen är knappt synlig på nya blad och framträder mer och mer när bladet stelnar, det går att se lite konturer på bild 2 men det tar ett tag innan det blir gult. Väldigt välrotad i sin kruka som den även skickas i så länge det ryms i lådan, kommer annars med rötterna i substratet den står i - finns det knölar är jag försiktig så de inte ramlar av.

Som köpare är det ditt ansvar att ta reda på hur just denna växt sköts. Kan ej ansvara över postens hantering eller växtens mående efter att den lämnat mina händer, rekommenderar att man läser på om det är en växt man inte haft tidigare. Har nyss släppt ut fler nyttodjur, dessa kan smita med växter som skickas.

Info frakt:
Betalning sker inom 24h efter avslutad auktion om vi inte kommit överens om annat INNAN auktionsslut, har inte betalning inkommit startas annonsen om och negativt omdöme lämnas. Skickas måndag eller tisdag direkt efter avslutad auktion - pga de nya måtten för Postnord vid bokning genom Tradera skickas större växter med Schenker eller DHL.

Lycka till! :D

Objektnr 636 877 395

Visningar 224

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 30 jun 19:35

XL Alocasia Regal Shields variegata/aurea

Ledande bud

|

215 kr

Slutar om

Weehoo2

Umeå, Sverige

5.0

Weehoo2

Verifierad

Toppsäljare

517 omdömen

Läs omdömen